Klikni i...

Slušaj
Uživo

Play
Trenutno s Vama...

Ivana Mišerić i Filip Han

Twitter Facebook

Tvoj feelgood radio

Vatreno jutro na Otvorenom!

RADIO
Vatreno jutro na Otvorenom!

October 13, 2016 @ 10:33

Podijeli: Facebook Twitter

Još jedno vatreno jutro na Otvorenom! I to kakvo! Omiljeni bend Ivane Mišerić i najboljih slušatelja u Hrvatskoj (slušatelja Otvorenog naravno), grupa Vatra je u studiju održala još jedan fenomenalan jutarnji nastup i nagradila nas ekskluzivnom svirkom prije svog velikog akustičnog koncerta u zagrebačkom Lisinskom 29. listopada.

Ali i vi ste bili vrijedni. Zajedničkim snagama napisali ste novu pjesmu za Vatru – ‘Šiljilo’, a njezini najzaslužniji autori Iva, Kristina, Ana, Karla, Mia i Žarko imali su jedinstvenu priliku doći kod nas u studio i prisustvovati malom, privatnom koncertu svog omiljenog benda. Za kraj (jer to nije sve!) Ivan Dečak im je uručio ulaznice za koncert u Lisinskom! Uz poziv da budu pored njega na stage-u! Ma, suza suzu stiže… Svaka čast Vatra, svaka čast Dečak, tako se to radi kod Ivane Mišerić u Jutru na Otvorenom!

Hvala svima! Do sljedećeg puta…

Ajmo sad svi zajedno:
Šiljilo!….Gdje je moje šiljilo…
Ooooooooooooo…
Gdje je moje šiljilo?…

Komentari

Kako slušati Otvoreni Radio:

Otvoreni Player! (ako želiš slušati Otvoreni na svom PC-u ili Macu). Plaćanje? Ne! Potpuno je besplatno. Samo trebaš kliknuti ovdje. Naravno, uvijek kao opcije imaš Windows Media Player ili Winamp/VLC media player.

Cro Map Computer
Cro Map Smartphone

Ponosni si korisnik kabelske ili IP televizije? Otvoreni je samo par tipki daleko. Evo i popisa gdje nas možeš slušati:

  • MAXtv – 55. kanal
  • B.net – 55. kanal
  • Metronet – 304. kanal
Cro Map Tv