Klikni i...

Slušaj
Uživo

Play
Trenutno s Vama...

Vedran Car i Kasandra Fučijaš

Twitter Facebook

Tvoj feelgood radio

Taylor Swift

Glazba
Taylor Swift

November 19, 2019 @ 06:00

Podijeli: Facebook Twitter

Ona je Taylor Swift

Taylor Swift – znate nju, mala plava iz Pennsylvanije s kojom bi sve cure bile prijateljice i slikale se na Instagramu, a svi dečki bi rado riskirali pa makar nakon prekida završili kao materijal za njenu novu pjesmu. Da će biti talenta na izvoz njeni starci su mogli posumnjati već kad je u 4.osnovne dobila nacionalnu nagradu za poeziju, ali nije se zakopala u knjige već je kao vrstan tekstopisac postala in djevojka. Sa 17 godina objavljuje debut album koji se prodao u multiplatinastoj tiraži, a samo dvije godine kasnije s drugim je bila na vrhu Billboarda 11 uzastopnih tjedana – kad te krene onda te krene! Kad je osvojila Grammy za album godine, Kanye je upao na pozornicu drameći da je Beyonce trebala dobiti nagradu…

Pjesme se vrte kao lude, turneje pucaju po šavovima od posjećenosti, a zanimljive crtice iz njezinog života možete naći i u ovim pjesmama:


I KNEW YOU WERE TROUBLE
Stvar s njenog četvrtog albuma RED, iskrena priča o tome kako je lako izgubiti glavu, ali srce ne razmišlja. I da, kad jednom u glavi odvrtite refren ove pjesme, on tamo i ostaje. Zarazno na n-tu.


BAD BLOOD
Tekst opisuje izdaju i prekid bliskog prijateljstva s neimenovanom glazbenicom koja je unajmila sve ljude koje je Taylor planirala, a sve kako bi joj pokušala uništiti turneju – po medijima se najviše šuškalo da je riječ o Katy Perry. Iako glazbeni kritičari nisu bili presretni pjesmom, malo su se smekšali kad je izašao remiks napravljen s rapperom Kendrickom Lamarom.


BLANK SPACE
Stvar je poharala sve top liste. Tekst je autoironičan kako bi se našalila na račun prozivki da je “žderačica muškaraca” i ona koja serijski dejta kako bi imala materijala za nove pjesme. Taylor je poželjela da video bude inspiriran filmom Paklena naranča, a snimali su posebnom 360 kamerom pa ako si downloadate posebni app, sami možete odabrati kut gledanja.


SHAKE IT OFF
Njen najveći dosadašnji hit – ljudi neka pričaju što god žele, to se Taylor ne tiče! To nam je i pokazala videom – pleše na svoj način sve stilove (hip hop, ballet, jazz, cheerleader). I fućka joj se. Pa, ona je Taylor Swift. Jer #hatersgonnahate

Komentari

Kako slušati Otvoreni Radio:

Otvoreni Player! (ako želiš slušati Otvoreni na svom PC-u ili Macu). Plaćanje? Ne! Potpuno je besplatno. Samo trebaš kliknuti ovdje. Naravno, uvijek kao opcije imaš Windows Media Player ili Winamp/VLC media player.

Cro Map Computer
Cro Map Smartphone

Ponosni si korisnik kabelske ili IP televizije? Otvoreni je samo par tipki daleko. Evo i popisa gdje nas možeš slušati:

  • MAXtv – 55. kanal
  • B.net – 55. kanal
  • Metronet – 304. kanal
Cro Map Tv