Klikni i...

Slušaj
Uživo

Play

Tvoj feelgood radio

Stvori svoja pravila uz Ledo King sladolede!

Osvoji
Stvori svoja pravila
uz Ledo King sladolede!

May 31, 2021 @ 10:00

Podijeli: Facebook Twitter

Poslijepodne na Otvorenom uz Vedrana Cara i Kasandru Fučijaš nagrađuju tvoje “kršenje pravila” s paketom Ledo King sladoleda!

Sigurno si i ti nekada pozvonio pa pobjegao, zatvorio vrata lifta susjedu pred nosom, pobrao susjedove trešnje… bio pravi ulični “gangsta”! Bravo, evo ti – kutija King sladoleda!

Vedran Car i Kasandra Fučijaš u Poslijepodnevu na Otvorenom nagrađuju tvoj trenutak kršenja pravila s kutijom King sladoleda! Dokažeš li da si baš ti najveći “gangsta”, evo i godišnje zalihe Kinga!

Prijavi se u igru “Prekrši pravilo” na besplanti 0800 3355 jer svaki dan tražimo najbolje priče na temu kršenja nekih ustaljenih društvenih normi i pravila ponašanja, ali naravno, ne van zakona!!
Ne moraš se uvijek ponašati onako kako drugi očekuju od tebe. Želimo čuti kada ste izašli iz okvira “očekivanog” i napravili nešto baš onako kako ste vi željeli, prekršili neko pravilo i to se pokazalo kao dobra odluka! Jer, tko kaže da se desert jede na kraju? Tko kaže da uvijek moraš slušati šefa? Tko kaže da se ne treba isticati u masi?

Svaki dan najbolju priču nagrađujemo s paketom King sladoleda, a na kraju tjedna možeš osvojiti i godišnju zalihu King sladoleda!

Slušaj Poslijepodne na Otvorenom uz Vedrana Cara i Kasandru Fučijaš i detalje natječaja potraži u Pravilniku.

Komentari

Kako slušati Otvoreni Radio:

Otvoreni Player! (ako želiš slušati Otvoreni na svom PC-u ili Macu). Plaćanje? Ne! Potpuno je besplatno. Samo trebaš kliknuti ovdje. Naravno, uvijek kao opcije imaš Windows Media Player ili Winamp/VLC media player.

Cro Map Computer

Ukoliko si osoba u pokretu i želiš slušati Otvoreni – nema problema. Aplikacije Otvorenog radija preuzmite na iTunesu ili Google Playu. Naravno, besplatno.

Aplikacija za Android Aplikacija za iOS
Cro Map Smartphone

Ponosni si korisnik kabelske ili IP televizije? Otvoreni je samo par tipki daleko. Evo i popisa gdje nas možeš slušati:

  • MAXtv – 55. kanal
  • B.net – 55. kanal
  • Metronet – 304. kanal
Cro Map Tv