Klikni i...

Slušaj
Uživo

Play
Trenutno s Vama...

Dario Maradin

Twitter Facebook

Tvoj feelgood radio

Fil Tilen

Feel good vikend
Fil Tilen

Show Info


Bok ja sam Slaven, rekli su mi da bi se trebao predstaviti u pisanom obliku i pisao sam ovo otprilike tri tjedna, što će reći da sam perfekcionist i imam profesionalnu deformaciju pisanja pjesama tako da ovaj tekst slobodno možeš i repati ili pjevati dok čitaš. Imam nekoliko verzija našeg upoznavanja, za svaki slučaj i prigodu, ali najbolje je da upališ radio i možda tako kliknemo. Teško je pisati dobre stvari o sebi, a ne zvučati pretenciozno.

Ime sam dobio po Slavenu Zambati, igraču Dinama i moji su valjda htjeli da budem nogometaš, ali genetika je prevladala, na svu sreću. Volim umjetnost, glazbu, pisanu riječ i performans. Od malih nogu nešto pišem po papirima i volim biti u centru pažnje kada govorim, što ćeš, zato sam i postao reper… I televizijski sleš radijski voditelj, kazališni i jednom prilikom filmski glumac, performer i jednom prije broker, ali ne želim u taj mračni dio svoje prošlosti. Ja bih bio sve to da mogu u isto vrijeme, govorio bi na svim jezicima i svirao sve instrumente, ali na žalost to je nemoguće.

Fil Tilen je izmišljen lik kojeg sam utjelovio u svom stvaralaštvu i shvaćam ga vrlo ozbiljno, svi osim mame zovu me Tilen i to ime stoji mi na vratima stana. Volim živjeti po svom i teško prihvaćam nametnute društvene norme. Moram sve probati sam, vjerujem da u svima nama čuči genijalac i trebamo ga pronaći, vjerujem u rad, volim gledati dobre ljude kako rastu i ne volim juhu od brokule. Obožavam kuhati i kuham odlično, fetiš su mi dobre tenisice i kupujem ih kao žena cipele. Svako jutro se zahvalim na svemu što imam i dok perem zube kažem si u ogledalo da sam fenomenalan.

Radio sam zavolio i to je za sada jedini posao uz glazbu na koji dolazim s osmjehom na licu, imam dosta energije i trudim se širiti ju na sve ljude oko sebe. Vjerujem da ću napraviti svjetski hit i obići svijet glazbom, ako ne zadovoljit ću se i Europom.

Sad sve ovo zaboravi i upali radio.