Klikni i...

Slušaj
Uživo

Play
Trenutno s Vama...

Ermin Preljević

Twitter Facebook

Tvoj feelgood radio

Fil Tilen

Feel good Vikend od 13 do 18h
Fil Tilen

Show Info


Bok ja sam Slaven, rekli su mi da bi se trebao predstaviti u pisanom obliku i pisao sam ovo otprilike tri tjedna, što će reći da sam perfekcionist i imam profesionalnu deformaciju pisanja pjesama tako da ovaj tekst slobodno možeš i repati ili pjevati dok čitaš. Imam nekoliko verzija našeg upoznavanja, za svaki slučaj i prigodu, ali najbolje je da upališ radio i možda tako kliknemo. Teško je pisati dobre stvari o sebi, a ne zvučati pretenciozno.

Ime sam dobio po Slavenu Zambati, igraču Dinama i moji su valjda htjeli da budem nogometaš, ali genetika je prevladala, na svu sreću. Volim umjetnost, glazbu, pisanu riječ i performans. Od malih nogu nešto pišem po papirima i volim biti u centru pažnje kada govorim, što ćeš, zato sam i postao reper… I televizijski sleš radijski voditelj, kazališni i jednom prilikom filmski glumac, performer i jednom prije broker, ali ne želim u taj mračni dio svoje prošlosti. Ja bih bio sve to da mogu u isto vrijeme, govorio bi na svim jezicima i svirao sve instrumente, ali na žalost to je nemoguće.

Fil Tilen je izmišljen lik kojeg sam utjelovio u svom stvaralaštvu i shvaćam ga vrlo ozbiljno, svi osim mame zovu me Tilen i to ime stoji mi na vratima stana. Volim živjeti po svom i teško prihvaćam nametnute društvene norme. Moram sve probati sam, vjerujem da u svima nama čuči genijalac i trebamo ga pronaći, vjerujem u rad, volim gledati dobre ljude kako rastu i ne volim juhu od brokule. Obožavam kuhati i kuham odlično, fetiš su mi dobre tenisice i kupujem ih kao žena cipele. Svako jutro se zahvalim na svemu što imam i dok perem zube kažem si u ogledalo da sam fenomenalan.

Radio sam zavolio i to je za sada jedini posao uz glazbu na koji dolazim s osmjehom na licu, imam dosta energije i trudim se širiti ju na sve ljude oko sebe. Vjerujem da ću napraviti svjetski hit i obići svijet glazbom, ako ne zadovoljit ću se i Europom.

Sad sve ovo zaboravi i upali radio.