Klikni i...

Slušaj
Uživo

Play
Trenutno s Vama...

Ermin Preljević

Twitter Facebook

Tvoj feelgood radio

Ermin Preljević

Večer na Otvorenom od 18 do 22h
Ermin Preljević

Show Info


Bok! Sad bih se ja kao trebao ovdje predstaviti… Zar nije to najgora situacija kad te dignu pred skupinom nepoznatih ljudi i kažu ti, ajde, sad se ti malo predstavi i ispričaj nam nešto o sebi. I probaj biti zanimljiv. Aha, sretno.

Zovem se Ermin, piše i gore, znači mora da je istina. Cijeli život živim, školujem se, radim, izlazim, družim se iii svašta nešto, u glavnom gradu Lijepe naše, Zagrebu. Purger nisam, ali Zagreb ne bih mijenjao ni za Karibe (oke, možda bih za Kubu, rum, cigare i mlade Kubanke, mislim da je to razumljivo). Kad smo već kod teme, putovanja volim, ali rijetko prakticiram jer a) nekako nikad dovoljno novaca i b) nikad dovoljno vremena. Ali ako ima voljnih za donacije, naći će se
i vremena!

Tri velike ljubavi: knjige i pisanje, film i kazalište (kako gleda tako i sudjelovat, daske život znače onima kojima fali daska u glavi) iii košarka. Sport općenito krucijalan dio svakodnevnice, također i u obliku gledanja i praćenja ali i prakticiranja (neslavno završena košarkaška karijera).

Trenutno jedina uspješna i još uvijek aktivna romansa je ona između etera i mene, traje već par godina, zaljubili smo se mladi i još učimo svaki dan nešto jedno o drugome. Glazba naravno krucijalan dio života; i meni u određenim životnim situacijama u glavi svira soundtrack života (od Kralja lavova do 2Paca, šarolik je izbor).

Eto. Radim koliko stignem i sve što stignem. Popis interesa u životu je jedina stvar koja je šira i raznolikija od popisa glazbe koju slušam.

Aha, a u programu? E u programu je jednostavno. Bez puno priče i preveć kompliciranja, zagovaratelj sam liječenja glazbenim terapijama u neograničenim dozama, tu i tamo malo zdravog sarkazma da se lakše dan probavi i dosta trenutaka za koje ni ti ni ja nećemo vjerovati da su se upravo dogodili uživo u eteru.

Ukratko, vlak smrti u programu, minus smrt i vrištanje, a plus više dobre zezancije i još više hitova. Slušamo se svaki radni dan od 18 do 22 h! Hvala! Sad svi možemo odahnuti.

Ermin Preljević