Klikni i...

Slušaj
Uživo

Play
Trenutno s Vama...

Ermin Preljević

Twitter Facebook

Tvoj feelgood radio

Dario Maradin

Radno Vrijeme na Otvorenom od 10 do 14h
Dario Maradin

Show Info


Odbijam odrasti! Ne, nije da sam neki veliki fan Petra Pana, iako sam još uvijek lud za Kraljem Lavova (Hakuna Matata ljudi!)…Samo ne želim odrasti! Vidim što je to učinilo ostalima i ne sviđa mi se. Želim život bez problema. S puno glazbe (može dva, hvala!).

I valjda zato radio.
Za sve što radim, potrebna mi je glazba. Znači – ZA SVE! I mislim da me zato susjedi baš i ne vole. Za sve mi treba taj “ritam”. Taj “beat”. Navodno čak i hodam u ritmu. Zato mi valjda nikad nije išao nogomet. Tu treba taktika. I “skill”. I još svašta nešto.

Po struci sam Grafički dizajner. Volim dizajn i kreativu. Obožavam marketing i sve što on donosi. Pogotovo danas, u doba multimedije. Kao mali, dok su ostala djeca snimala crtiće na VHS, ja sam bio onaj mali čudni u ulici koji je snimao reklame i eventualno Huga (žao mi je što nemam više tu kazetu). Snimao sam i Joška Lokasa u Upitniku, jer sam htio biti pametan – ali to baš nije uspjelo?!

Što još……….Aha!!! Mislim da je očito, ali…Ja sam iz Karlovca. I to mi je jako drago. Grad udaljen samo pola sata od metropole…od prvog graničnog prijelaza…i od mora. Obožavam more! I činjenicu da imamo četiri rijeke u gradu. Nema te u kojoj mene nema kad ljeto dođe. To je moje vrijeme! Kakve kave na terasama u 3 popodne…Na onom užarenom asfaltu! Ili ideš sa mnom na Koranu, il’ se ni ne javljaj. Znači, doslovno ne izlazim iz vode. I da sam žena, po zanimanju bi bio Sirena. :)

Dakle, ljetni sam tip. Čim manje robe, tim bolje! (Možda da sam ovo izostavio iz razgovora za posao, ne bi me na prvi radni dan skinuli do gaća…).

*I ako ikada u prometu primijetite neki auto s karlovačkim registracijama u kojem se neki manijak baca i zavija u ritmu…Da…to sam vrlo vjerojatno ja. -_-

Ja sam Dario Maradin i svama sam radnim danom od 10 do 14h.

Dario Maradin