Klikni i...

Slušaj
Uživo

Play

Tvoj feelgood radio

Natali Dizdar- poklon na Dan žena!

RADIO
Natali Dizdar-
poklon na Dan žena!

March 8, 2016 @ 11:27

Podijeli: Facebook Twitter

Natali Dizdar počastila nas je pjesmom i samom sobom u Jutru na Otvorenom na sam Dan žena. Osim predivnog glasa, upoznali smo Natali i osobno. Izuzetno simpatična, duhovita i draga žena!

S obzirom da je bila budna do 3 ujutro, kaže da joj je jutarnja šihta ipak malo prerani sat za dobro funkcioniranje. Ali, mi se ne slažemo. Natali je pjevala kao slavuj, a smijeha nam također nije nedostajalo.

Natalina ekipa uglavnom se uvijek kolektivno složi oko nove pjesme, iako ona sama priznaje da joj “ne sjednu” sve pjesme odmah na prvu. Takva situacija bila je s pjesmom Stranac, ali kad su je počeli snimati Natali je shvatila da će to biti “stvarno dobra stvar”.

Naša Ivana Mišerić priznala je da njezini roditelji nisu voljeli Natali Dizdar tijekom reality showa Story Supernova Music Talents jer je Ivana htjela iste crne traperice koje je tad imala Natali. Bile su skupe kao suho zlato, a Mišerići su rekli: Šta si je baš sad morala vidjeti? Traperice su naravno u Ivaninom ormaru.

Natali smatra da je njima u prvom glazbenom realityju bilo ipak lakše uspjeti nego današnjim glazbenim nadama jer ih je bilo manje, ali kako kaže- i tad je bio bitan spoj sreće, dobrih ljudi i volje za tim poslom. Upravo zbog toga misli da je dobro biti Natali Dizdar- radi posao koji voli, surađuje s odličnim ljudima, puno putuje, zabavno joj je i uživa u hiperaktivi koju donosi svijet glazbe.

Natali se u slobodno vrijeme druži s prijateljima, a nedavno je upisala i edukaciju za psihoterapeuta, što planira raditi jednog dana kad se ostavi mikrofona. Mi kažemo- Natali već sad liječi svojom glazbom!

Kada su muškarci u pitanju, Natali je po običaju škrta na riječima. Kaže da nema svoj tip muškarca, ali da humor i opuštenost uvijek prolaze. Na Dan žena očekuje čestitku samo od tate.

Od stranih izvođača sviđa joj se Rihanna jer je slatka, dobra i zabavna. Novi album publika može očekivati najesen, a Natali je naročito ponosna na svoju novu pjesmu Ne reci zauvijek (koja je autorska, kao i Iluzionist).

– Super mi je kad se čujem na radiju, baš to volim. Naročito kad se radi o nekoj novoj pjesmi jer kad je prvi put čujem na radiju, još mi bolje zvuči- iskrena je Natali.

Za kraj Natali je poželjela svima sretan dan žena i da što više uživamo u dobroj glazbi. Uz tebe Natali, to je sigurna stvar!

Komentari

Kako slušati Otvoreni Radio:

Otvoreni Player! (ako želiš slušati Otvoreni na svom PC-u ili Macu). Plaćanje? Ne! Potpuno je besplatno. Samo trebaš kliknuti ovdje. Naravno, uvijek kao opcije imaš Windows Media Player ili Winamp/VLC media player.

Cro Map Computer
Cro Map Smartphone

Ponosni si korisnik kabelske ili IP televizije? Otvoreni je samo par tipki daleko. Evo i popisa gdje nas možeš slušati:

  • MAXtv – 55. kanal
  • B.net – 55. kanal
  • Metronet – 304. kanal
Cro Map Tv