Klikni i...

Slušaj
Uživo

Play
Trenutno s Vama...

Vedran Car i Kasandra Fučijaš

Twitter Facebook

Tvoj feelgood radio

Najslušaniji radijski showovi u Hrvatskoj

RADIO
Najslušaniji
radijski showovi u Hrvatskoj

July 2, 2021 @ 06:55

Podijeli: Facebook Twitter

JUTRO NA OTVORENOM UZ IVANU MIŠERIĆ I FILIPA HANA

Probudi se uz najslušaniji jutarnji show u državi. Energična Ivana i Filip, od milja zvan Zen, uz producenta Brunu i puno, puno hitova idealno su društvo za feel good početak dana.

Slušaj ih radnim danom od 6 do 10h.

U Jutarnjem showu te očekuje:

Registar sreće
Opće je poznato da se dobro raspoloženje širi pa smo si u Jutru na Otvorenom dali za zadatak da proširimo sreću na cijelu Hrvatsku!
Bilo što dobro da ti se dogodi, ne budi lijen – okreni besplatni 0800 33 55 i podijeli to s nama.
Svaki dan u 7:10h na taj način motiviramo jedni druge. Maleni primjeri sreće ne moraju biti nikakav spektakl, ali su sasvim dovoljni da imaš bolji dan zbog njih.

PUŠ pauza
Rano jutro, oko šest, odlično vrijeme za postavljanje pitanja. Skuhaj kavu i uključi se u čavrljanje na PUŠ pauzi u Jutru na Otvorenom. Tuširate li se ujutro ili navečer, gdje ne volite da vas se dira, što može kupiti sreću? Pitamo što god nam padne na pamet i čekamo te na 0800 33 55.
Tko još propušta PUŠ pauzu?

Slavljenička srijeda

Svake srijede u Jutru na Otvorenom imamo bezbroj razloga za slavlje. Neki vaši uspjesi, mali ili veliki, dnevne pobjede, sunčan dan, super doručak, slavimo sve redom. Na 0800 33 55 priključi se zajedničkom širenju dobrog raspoloženja i slavi s nama.

Ohrabri telefon

Ima dana kad ti treba ruka koja ćete potapšati po ramenu, lijepa riječ, prijatelj koji vjeruje da možeš. Pogotovo ponedjeljkom. Jutro na Otvorenom je taj prijatelj. Svakog ponedjeljka otvaramo eter i telefon za ohrabrenja. Budi nečija inspiracija, motivacija, dobra vibracija. Na 0800 33 55, Ohrabri telefon svaki ponedjeljak, u Jutru na Otvorenom.


POSLIJEPODNE NA OTVORENOM UZ VEDRANA CARA I KASANDRU FUČIJAŠ

Završavaj posao i vraćaj se kući uz omiljeni radijski dvojac Vedrana i Kasandru. Pridruži se njihovim međusobnim nadmetanjima i uživaj u odličnoj playlisti broj 1 poslijepodnevnog showa u Hrvatskoj.

S tobom su radnim danom, od 14 do 18h.

U Poslijepodnevnom showu slušaj:

Pa kaaak?!
„Nagasaki je u stvari Gasaki“ , „Kćeri rajčice ili cherry rajčice?“ „Gazirani sok radi se kroz gazu.“
Slušaj najčudnije i najsmješnije stvari koje možeš čuti u radijskom eteru, svaki petak iza 15h u Pa Kaaak? rubrici Poslijepodneva na Otvorenom.
Što si ti cijeli život mislio krivo, što si krivo pjevao, što si zvao pogrešnim imenom?
Prijavi nam svoj pa kak? trenutak na 0800 33 55.
Znamo da ga imaš.

Borba dizalica
Vedran i Kasandra u popularnoj radijskoj borbi glazbenih titana svaki dan u 16:50h. Dvije pjesme koje volite, samo jedna odnosi pobjedu.
Slušaj borbu dizalica svaki dan u Poslijepodnevu na Otvorenom i glasuj na 0800 33 55. Dizalicu s najviše glasova sviramo i nestrpljivo čekamo saznati – tko je tjedni pobjednik, tko će se zadnji smijati, a tko će biti ultimativni gubitnik. Vedran ili Kasandra?

1 pitanje, 7 telefonskih poziva

S koje se strane guli banana, ide li deka na poplun ili poplun na deku, stavlja li se u zdjelu prvo mlijeko ili pahuljice? Oko nas je toliko važnih pitanja neodgovoreno. Bez brige, Poslijepodne na Otvorenom rješava sve svjetske nepoznanice. Točnije, rješavaju ih slušatelji. Postavljamo jedno pitanje i čekamo sedam slušatelja koji će u ime cijele Hrvatske odlučiti o točnom odgovoru. Svakog utorka u Poslijepodnevu na Otvorenom.

Što danas znamo, a jučer nismo znali

Učenje novih stvari ne mora biti naporno baš uvijek. Pogotovo kad su učitelji Vedran Car i Kasandra Fučijaš. U Poslijepodnevu na Otvorenom otkrivamo nove stvari svaki dan. Zanimljivi podaci, neobični događaji i razno razne informacije, sve smo to upakirali u nešto što zovemo Što danas znamo, a jučer nismo znali. Svaki dan u 17:30 u Poslijepodnevu na Otvorenom.

Komentari

Kako slušati Otvoreni Radio:

Otvoreni Player! (ako želiš slušati Otvoreni na svom PC-u ili Macu). Plaćanje? Ne! Potpuno je besplatno. Samo trebaš kliknuti ovdje. Naravno, uvijek kao opcije imaš Windows Media Player ili Winamp/VLC media player.

Cro Map Computer
Cro Map Smartphone

Ponosni si korisnik kabelske ili IP televizije? Otvoreni je samo par tipki daleko. Evo i popisa gdje nas možeš slušati:

  • MAXtv – 55. kanal
  • B.net – 55. kanal
  • Metronet – 304. kanal
Cro Map Tv