Klikni i...

Slušaj
Uživo

Play

Tvoj feelgood radio

Mrle kakvog dosad niste upoznali!

RADIO
Mrle kakvog
dosad niste upoznali!

October 9, 2015 @ 14:46

Podijeli: Facebook Twitter

U petak u jutro na Otvorenom stigao je svima poznati član Leta 3, Damir Martinović Mrle! Iako smo očekivali šok na šok, Mrle nas je zapravo jako iznenadio jer je ovo bilo jedno sasvim normalno, ugodno gostovanje! Morali smo se složiti da mi takvog Mrleta još nigdje nismo vidjeli!

Kako je izgledala jutarnja kava za pultom? Ugodni razgovori naroda slavenskoga, reklo bi se. Tako smo o Mrletu otkrili da se svaki dan rano diže, jer ne želi da mu proleti dan. Na pitanje voditeljice Ivane Mišerić o kućanskim poslovima – tko ih više radi, Mrle je otkrio da je on zapravo feminist. ‘Volim jake žene, nikada me ne bi privukao netko tko se previše trudi ugoditi muškarcu’. Otkrio je i da uživa u životu s pjevačicom Stampeda Ivankom Mazurkijević s kojom ima i klince te da im je jako lijepo.

Kao i svi naši gosti ni Mrle nije mogao izbjeći Sito i rešeto Otvorenog radija! Tako je na površinu izbilo i to da između legalizacije marihuane  i prostitucije bira prostituciju jer više voli seks od droge, između bećarca i gange odlučio se za gangu a između BB i TLZP nije odabrao ništa. ‘Realitiji mi samo stvaraju tjeskobu’, zaključio je.

Trenutno ga u životu muči samo jedna stvar, tko će pobijediti na Karlovačko Rock offu. S obzirom da je član žirija, kaže da će mu biti teško odlučiti se između preostalih 5 bandova jer smatra da su svi odlični! U svakom slučaju, u petak će se znati tko ide doma kao pobjednik!

Za kraj druženja Ivana i Mrle odlučili su popričati o ozbiljnim stvarima pod zvijezdama! Kako je sve skupa izgledalo i još puno više… pogledajte u našem videu i u našoj galeriji!

Komentari

Kako slušati Otvoreni Radio:

Otvoreni Player! (ako želiš slušati Otvoreni na svom PC-u ili Macu). Plaćanje? Ne! Potpuno je besplatno. Samo trebaš kliknuti ovdje. Naravno, uvijek kao opcije imaš Windows Media Player ili Winamp/VLC media player.

Cro Map Computer
Cro Map Smartphone

Ponosni si korisnik kabelske ili IP televizije? Otvoreni je samo par tipki daleko. Evo i popisa gdje nas možeš slušati:

  • MAXtv – 55. kanal
  • B.net – 55. kanal
  • Metronet – 304. kanal
Cro Map Tv