Klikni i...

Slušaj
Uživo

Play

Tvoj feelgood radio

Modni trendovi s Umagination-a

Galerije
Modni trendovi s Umagination-a

June 9, 2014 @ 14:29

Podijeli: Facebook Twitter

Ljetna sezona vrhunskih glazbenih događanja je otvorena! Preko 8000 ljudi je zadnji vikend svibnja u Umagu plesalo uz najbolje svjetske DJ zvijezde Alessa, Feddea le Granda, Dannya Avilu, Thomasa Golda, Tujama i Vanillaz. Ako ćemo sexy jezikom-onda je to « foreplay to Ultra », ako ćemo službeno bio je to Road to Ultra party koji diže energiju do Ultra Europe festivala.

Najpopularniji foto trend-naravno selfie !:)

ivana i fed
Prekrasna slika i vesela razglednica Hrvatske ponovo je otputovala u svijet. Ne može se ignorirati činjenica da je to jedan od najhrabrijih i najšarenijih festivala u zemlji, što se odjevnih kombinacija tiče. Ako je suditi po garderobi ljeto je stigloo!

Djevojke u ljetnim haljinama, vruće hlačicame, gola ramena, sunčane naočale po mraku, dečki bez majica sve su to slike s Umaginationa.

Među brojnim fanovima našla se i naša modna dizajnerica iz Splita, Anamarija Asanović koja je prvi put bila na Umaginationu, a pozitivno se iznenadila modnim stilovima.

“Jako mi se svidjelo to što su svi bili obučeni jako ležerno, ali istovremeno vrlo smjelo. Sve bilo vrlo veselo, šareno i gorilo je od raznih modnih dodataka i ukrasa za kosu koje i osobno jako volim. Na festivalima vrijedi pravilo da nema pravila i drago mi je vidjeti sve te otkačene kombinacije koje inače nikada ne biste obukli da idete na kavu ili šetati rivom. Imate potpunu slobodu da izrazite svoju kreativnost i to se jako osjetilo.“ – izjavila je Anamarija Asanović koja je i sama imala zanimljivi modni detalj: “Uvijek volim imati neke ukrase na glavi a pogotovo u ovakvim prigodama. Primjetila sam da djevojke vode računa o tome što će obući i dojmio me ovaj festivalski modni duh!“

Vidimo se još šareniji i glasniji na Ultra Europe festivalu od 11. do 13.srpnja!
E da, ne zaboravi na Beach party na Hvaru 15.07.

 

Komentari

Kako slušati Otvoreni Radio:

Otvoreni Player! (ako želiš slušati Otvoreni na svom PC-u ili Macu). Plaćanje? Ne! Potpuno je besplatno. Samo trebaš kliknuti ovdje. Naravno, uvijek kao opcije imaš Windows Media Player ili Winamp/VLC media player.

Cro Map Computer
Cro Map Smartphone

Ponosni si korisnik kabelske ili IP televizije? Otvoreni je samo par tipki daleko. Evo i popisa gdje nas možeš slušati:

  • MAXtv – 55. kanal
  • B.net – 55. kanal
  • Metronet – 304. kanal
Cro Map Tv