Klikni i...

Slušaj
Uživo

Play

Tvoj feelgood radio

Mirjana Hrga propustila sastanak zbog Otvorenog

RADIO
Mirjana Hrga
propustila sastanak zbog Otvorenog

May 25, 2016 @ 14:38

Podijeli: Facebook Twitter

Nakon 20 godina televizijskog etera, u Jutru na Otvorenom žena kojoj skidamo kapu – Mirjana Hrga!

Rođena Bjelovarčanka iz grada rukometa, htjela je biti stjuardesa, ali izabrala je novinarstvo, zamijenila je štikle s gojzericama i postala najpoznatija reporterka u Hrvatskoj. Opušta se uz U2, voli crno vino i ne podnosi vrućine. Ona je Mirjana Hrga. Sreća naša, pa se nakon gotovo 8 godina iz Sarajeva vratila u Zagreb.

Gdje je bila i što je radila?

Izvještavala je o revoluciji u Ukrajini i tamošnjem početku rata, te je bila jedna od rijetkih novinara koji su uspjeli ući u Slavjansk, grad na istoku Ukrajine koji su preuzeli proruski separatisti. Izvještavala je iz Tripolija o sukobu sunita i šijita, razgovarala je s vođama i Hamasa i Hezbolaha, izvještavala je iz Grčke i godinama pratila razvoj tamošnje ekonomske krize. I to je samo dio poslova koje je obavljala.

Za sebe kaže da su ju rodili roditelji, HTV ju je stvorio, Nova TV ju je naučila što je brutalni kapitalizam, a Al Jazeera joj je dala svijet na dlanu i tek tu je, naglašava, postala osoba, pa je bio red da se vrati kući.

Nas je ostavila bez teksta i u kratkom vremenu dovela nas do toga da svi poželimo biti Mirjana Hrga.
Što misli o radiju, zašto je htjela biti stjuardesa, kako je prebrodila krizu u Sarajevu, zašto za političare kaže da bi bilo bolje da ih nema u javnosti, kakvi su joj Milanović i Karamarko i zašto je na Novoj TV dala otkaz na pola cigarete, poslušajte u nastavku!

Komentari

Kako slušati Otvoreni Radio:

Otvoreni Player! (ako želiš slušati Otvoreni na svom PC-u ili Macu). Plaćanje? Ne! Potpuno je besplatno. Samo trebaš kliknuti ovdje. Naravno, uvijek kao opcije imaš Windows Media Player ili Winamp/VLC media player.

Cro Map Computer
Cro Map Smartphone

Ponosni si korisnik kabelske ili IP televizije? Otvoreni je samo par tipki daleko. Evo i popisa gdje nas možeš slušati:

  • MAXtv – 55. kanal
  • B.net – 55. kanal
  • Metronet – 304. kanal
Cro Map Tv