Klikni i...

Slušaj
Uživo

Play

Tvoj feelgood radio

Lost Frequencies

Glazba
Lost Frequencies

October 8, 2019 @ 06:00

Podijeli: Facebook Twitter

Oni su… ups… on je – Lost Frequencies!

Čovjek bi si mislio da u današnje vrijeme na internetu možeš naći sve o svakome, a pogotovo ako se radi o pop zvijezdi. Ali ima i iznimaka. Jedna od takvih je Lost Frequencies. Belgijanac koji se čak ni na svom službenom siteu nije potrudio napisati nešto o sebi, uzorima, mami, tati, ljubimcima… ima li kreditnih dugova, što voli, ne voli, bar nešto o njegovoj karijeri, bla bla bla – već sve znate kako to ide. No tamo se sve vrti samo oko glazbe. Pa prije nego na nju skočimo, u rečenici dvije o ovom zatajnom DJ-u. Pravo mu je ime Felix De Laet, rođen je 30.11.1993., bavi se produkcijom, a najpoznatiji je po svom hitu “Are You with Me” iz 2014. Otkud umjetničko ime Lost Frequencies? Tako je nazivao svoje stare pjesme od kojih je htio raditi remixeve. I tako je on postao – Lost Frequencies.

Ovo su njegove stvari:


ARE YOU WITH ME
Izgubljeno blago, Lost Frequencies me podsjetio na jednu epizodu Mućki gdje ovi otkrivaju jedinstveni sat koji ih (istina kratko) učini bogatašima. Njemu se to dogodilo kad je naletio na pjesmu country glazbenika Eastona Corbina ‘Are You With Me’ koja mu se svidjela, remiksirao ju je i voila – eto hita. Uploadao ju je na SoundCloud, javio mu se ‘pravi čovjek’ i ostalo je povijest.


CRAZY
Danska ili Finska možda jesu najsretnije nacije na svijetu, ali Belgijanac Lost Frequencies isto bar malo svojim hitovima doprinosi tom osjećaju sreće. Evo, dovoljno je piknuti njegov video ‘Crazy’ pa da vam sve bude jasno. Ne samo što plesa ima od prve do zadnje sekunde, nego vam se na tren čini kao da ste se vratili u doba kad je svako selo u svijetu snimalo svoju verziju one Pharrellove Happy pjesme. A u svijetu kakav je – ova injekcija optimizma i sreće zbilja nije naodmet.


MELODY (WITH JAMES BLUNT)
Neobična kombinacija Engleza i Belgijanca nastala je kad je Blunt radio na pjesmi Hey, Melody. Blunt kaže da mu ta pjesma nije baš pasala na album pa je bio jako veseo kad je Lost Frequencies predložio suradnju. Klasika – jedan hvali drugoga. A fanovi su dobili jedan lijepi, plesni ljetni hit.


BEAUTIFUL LIFE
Ako ste totalni ovisnik o ljetu, onda bi trebali ‘visiti’ na YouTubeu i čačkati po hitovima Lost Frequenciesa, jer njegove stvari mogu pobuditi baš to. Gitara, lagani plesni ritmovi – za doživljaj ljeta nakon toga vam više ne trebaju niti VR naočale. Šalu na stranu, ‘Beautiful Life’ je još jedna takva pjesma koja je skupila pristojnih 20tak milijuna klikova na YouTubeu, ali ono bitnije – uz nju ćete se opustiti u tri minute. A kome to danas ne treba?!


HERE WITH YOU
Lost Frequencies u nešto laganijem izdanju, više za chillanje sa slušalicama na ušima i uživanje u zalasku sunca. Belgijski DJ udružio je snage s Netsky, vokale je otpjevala Amy Yon, a da je taj njezin sjetan, lijepi glas dobro sjeo mnogima, dokazuje 12 milijuna klikova na You Tubeu. Jako dobro.

Komentari

Kako slušati Otvoreni Radio:

Otvoreni Player! (ako želiš slušati Otvoreni na svom PC-u ili Macu). Plaćanje? Ne! Potpuno je besplatno. Samo trebaš kliknuti ovdje. Naravno, uvijek kao opcije imaš Windows Media Player ili Winamp/VLC media player.

Cro Map Computer
Cro Map Smartphone

Ponosni si korisnik kabelske ili IP televizije? Otvoreni je samo par tipki daleko. Evo i popisa gdje nas možeš slušati:

  • MAXtv – 55. kanal
  • B.net – 55. kanal
  • Metronet – 304. kanal
Cro Map Tv