Klikni i...

Slušaj
Uživo

Play
Trenutno s Vama...

Ermin Preljević

Twitter Facebook

Tvoj feelgood radio

Justin Timberlake

Glazba
Justin Timberlake

November 18, 2019 @ 06:00

Podijeli: Facebook Twitter

Priprema, pozor – Justin Timberlake!

Justin Randall Timberlake čovjek s puno opisa… on je pop pjevač, tekstopisac, producent, plesač i glumac. Proslavio se kasnih ’90-ih godina u boyu bendu ‘N Sync, tamo je osjetio prvu pravu slavu, nastupali su na Oscarima, Olimpijadi, Super bowlu… I kada je osjetio da je vrijeme, kreće sa svojom solo karijerom i hvala mu na tome! Zato što bi propustili njegov talent i možda bi vječno gledali njegovu špagetastu frizuru…

Osvajao je Grammyje i Emmyje, teško je iz toliko dobre mjuze koju je napravio, izvući par stvari… ali ajmo probat.


CAN’T STOP THE FEELING
Pjesma zrači ljetom. Nema ravnodušnosti na ovo, moraš bar lupkat nogom dok ovo svira! Snimljena je s ekipom iz Dream Worksa, namijenjena je crticu Trolovi! A spot prikazuje ljude koji random plešu dok svira ta pjesma, a tako se i osjećaš dok to svira!


LIKE I LOVE YOU
Single s njegovog prvog solo albuma, Justified. Iako je obučen kao dječak od 15 godina, s nekim čudnim šeširom i s lošom frizurom, zbog te pjesme smo se svi zaljubili u njega. Čak su i dečki imali njegove postere po zidovima 2000-te. Pokazao je i da zna plesati, a da zna pogoditi i one visoke tonove. Love you!


WHAT GOES AROUND… COMES AROUND
2007. je godina, Justin zove Scarlet Johannson na snimanje videa za ovu pjesmu. Snime kratki film koji traje vise od 9 minuta. Snimili su ga u tri dana, ali ta tri dana su bila dovoljna da se zaljube. U ta tri dana Justin je upecao jednu od najljepših žena svijeta i napravio hit zbog kojeg je kasnije te godine osvojio Grammyja. Ajmo reći da je to bila uspješna godina za Justina!


ROCK YOUR BODY
Zvuk 2000. godine, hit na koji smo plesali, a i sad kad ga čujemo, ima ono nešto posebno! Između 2000. i 2002. je Justin bio u vezi s Britney Spears, očito je dobro utjecala na njega zato što je u te dvije godine rasturao sve top liste svijeta. Preko noći je postao međunarodna zvijezda! Ima tu naviku u pola pjesme ubaciti neke čudne zvukove… valjda je to bilo moderno?


MICHAEL JACKSON & JUSTIN TIMBERLAKE – LOVE NEVER FELT SO GOOD
Ok, priznajemo, ovu pjesmu smo stavili tu samo zato što imamo video Ivane Mišerić kako ju pjeva u TLZP. Da riješimo tehnikalije, stvar je iz 2014., Justin je pjesmu otpjevao za Jacksonov posthumni tribute albumu Xscape, producirao je one and only – mr. Timbaland i to je to.

Komentari

Kako slušati Otvoreni Radio:

Otvoreni Player! (ako želiš slušati Otvoreni na svom PC-u ili Macu). Plaćanje? Ne! Potpuno je besplatno. Samo trebaš kliknuti ovdje. Naravno, uvijek kao opcije imaš Windows Media Player ili Winamp/VLC media player.

Cro Map Computer
Cro Map Smartphone

Ponosni si korisnik kabelske ili IP televizije? Otvoreni je samo par tipki daleko. Evo i popisa gdje nas možeš slušati:

  • MAXtv – 55. kanal
  • B.net – 55. kanal
  • Metronet – 304. kanal
Cro Map Tv