Klikni i...

Slušaj
Uživo

Play
Trenutno s Vama...

Ermin Preljević

Twitter Facebook

Tvoj feelgood radio

Hladno Pivo skinulo Brunu Marsa!

RADIO
Hladno Pivo
skinulo Brunu Marsa!

September 9, 2015 @ 11:04

Podijeli: Facebook Twitter

Hladno pivo prvi put u 27 godina svog postojanja reklo je DA live nastupu u radijskom eteru! Ivana Mišerić ugostila je dečke u srijedu u Jutarnjem showu Otvorenog radija.

Cijeli studio je bio na nogama, a momci su održali odličan koncert , kao da je 20 sati, a ne 8 ujutro. Vatreno su krenuli s pjesmom s novog albuma ‘Dani zatvorenih vrata’, Firma. Svirale su se svima poznate pjesme, no nitko ne bi rekao da će poznati zagrebački punk-rock band zalutati u pop vode! Na tapeti im se našao Bruno Mars i njegova ‘Locked out of heaven’! Ostalo je u zraku hoće li obradu Marsa izvoditi na velikim koncertima za koji se traži karta više 12. rujna u Splitu i 19. u Zagrebu.

Ekipa u studiju nije ostala imuna ni na stare hitove koje su izveli – Samo za taj osjećaj, Ezoteriju i Ne volim te… pa je neizostavno bilo i poganje koje je još uvijek prisutno u prvim redovima na njihovim koncertima! Mile je prokomentirao kako je to ostatak punk faze, a da su zreliju publiku kupili s četiri zadnja albuma!

Sjajno koncertno raspoloženje pratila je i zafrkantska atmosfera gdje su članovi benda razgolitili svoju dušu. Tako se otkrilo da je najveća princeza i maza u bendu najsnažniji član benda Mladen Subašić Suba koji će uskoro po drugi put postati otac. Ako se slučajno nasuču i završe na pustom otoku na hrpi njihovih stvari naći će se: mobitel, usna harmonika, viski, gitara, paket prve pomoći, banane i Subina žena!

Random brzopotezna pitanja otkrila su da dečki nisu baš hrabri što se tiče muške kontracepcije s iglama, žena u četrdesetima i Twitter ratova slavnih! Odlučno NE! Otkrili su i kad su prvi put osjetili da su veliki, Mile se prisjetio da je to bilo 2004. u zagrebačkom Domu sportova. ‘To je bio trenutak gdje su i naši roditelji bili na koncertu i gdje smo im pokazali da to nije samo faza. Vidiš koliko je ljudi ovdje? ‘.

Na kraju su zaključili da nikad u svojoj povijesti nisu ovako rano održali koncert! Odmah nakon buđenja! A kako su svi članovi benda već obiteljski ljudi, možda postane i praksa. Nastup na Otvorenom proglasili su odličnim zagrijavanjem i generalnom probom prije velikih koncerata u Splitu i Zagrebu. Mi kažemo – jedva čekamo koncerte! 

Komentari

Kako slušati Otvoreni Radio:

Otvoreni Player! (ako želiš slušati Otvoreni na svom PC-u ili Macu). Plaćanje? Ne! Potpuno je besplatno. Samo trebaš kliknuti ovdje. Naravno, uvijek kao opcije imaš Windows Media Player ili Winamp/VLC media player.

Cro Map Computer
Cro Map Smartphone

Ponosni si korisnik kabelske ili IP televizije? Otvoreni je samo par tipki daleko. Evo i popisa gdje nas možeš slušati:

  • MAXtv – 55. kanal
  • B.net – 55. kanal
  • Metronet – 304. kanal
Cro Map Tv