Klikni i...

Slušaj
Uživo

Play
Trenutno s Vama...

Ivana Mišerić i Filip Han

Twitter Facebook

Tvoj feelgood radio

Hladno pivo dobilo bubnjarku

RADIO
Hladno pivo dobilo bubnjarku

August 18, 2015 @ 09:28

Podijeli: Facebook Twitter

Naša Ivana Mišerić postala je bubnjarka Hladnog piva na jedan dan. Njihov bubnjar Mladen Subošić ­Suba održao je pravu mini školicu i tako ostvario Ivanin dugogodišnji san. Dobio je učenicu koja je imala veliku želju naučiti osnove bubnjanja. Ivana je jedno jutro u eteru priznala da već nekoliko godina želi naučiti svirati bubnjeve. Suba je baš u tom trenutku slušao radio i dobrovoljno se javio da je nauči osnove.

“Očekivanja nisu velika, jer nije lako uskladiti ruke i noge u ritmu. Imam veliku tremu!”­, rekla je Ivana. Dok Suba nije previše brinuo: “Očekujem neočekivano… Ivana ima dobre šanse. Nisam još sreo nekoga tko nije uspio u nečemu ako je to baš htio.” A Ivana je itekako htjela.

U zagrebačkim Gajnicama, sa ženskim pojačanjem, Hladno pivo uspješno je odradilo probu. Sve je završilo tako da je Ivana s Hladnim pivom odsvirala njihovu pjesmu Fotoaparat. I uspješno položila prvi ispit. Bubnjača je odbubnjala svoje.

“Za prvi put bilo je stvarno dobro, zapravo fascinantno. Ivana je uspjela izdržati cijelu pjesmu. Još je malo u grču, ali ima smisla za ritam i mislim da će joj dobro ići ako i dalje bude ustrajna u bubnjanju”, zaključio je Suba.

Ivana svakako ne gubi vrijeme i već je obećala samoj sebi da će kupiti bubnjeve za doma, ako ništa drugo barem one električne. Nadmaši li učenica učitelja, Suba bi mogao u prijevremenu mirovinu. Hladnom pivu bi ionako dobro došao član koji ima kosu.

Komentari

Kako slušati Otvoreni Radio:

Otvoreni Player! (ako želiš slušati Otvoreni na svom PC-u ili Macu). Plaćanje? Ne! Potpuno je besplatno. Samo trebaš kliknuti ovdje. Naravno, uvijek kao opcije imaš Windows Media Player ili Winamp/VLC media player.

Cro Map Computer
Cro Map Smartphone

Ponosni si korisnik kabelske ili IP televizije? Otvoreni je samo par tipki daleko. Evo i popisa gdje nas možeš slušati:

  • MAXtv – 55. kanal
  • B.net – 55. kanal
  • Metronet – 304. kanal
Cro Map Tv