Klikni i...

Slušaj
Uživo

Play

Tvoj feelgood radio

David Guetta

Glazba
David Guetta

June 1, 2021 @ 06:01

Podijeli: Facebook Twitter

Njegovo veličanstvo, mr. David Guetta!

Za Guettu kažu da je čovjek koji je dance glazbu doveo na mainstream radio stanice. Respect. Sve je počelo 2008. kad ga je Kelly Rowland vidjela kako DJ-ira u Cannesu u Francuskoj i predložila mu suradnju. Nastao je veliki hit “When Love Takes Over” i ostalo je povijest. Veliki DJ i producent Guetta svoj rad ne doživljava kao “posao”. Kaže: “Znam da će ovo zvučati čudno, ali moj hobi je glazba. To je ono što radim kako bi se opustio. Ja sam DJ. Kad se odmaram, ja radim glazbu.” Fun fact: kao rođeni DJ i MC, Guetta je prve partye organizirao u svom podrumu kad je imao 15 godina. I naplaćivao je upad 1 dolar. To se zove business.

Ajmo mi na hitove:


WHEN LOVE TAKES OVER
Stvar koja ga je gurnula u prvu ligu. Kelly Rowland je konačno izašla iz sjene kolegice Beyonce iz Destinys Child i pokazala da i ona ima nešto za reći u tom glazbenom svijetu. Mega hit 2009, nema boljeg. Pleši, pjevaj, znam da znaš riječi.


WITHOUT YOU
Usher pjeva na ovoj stvari, Guetta kaže da ga je odabrao zato što čovjek super pjeva balade (logično). Navodno su se obojica trgali oko toga na čijem će albumu biti objavljena stvar (jer je tol’ko dobra, hej!), al je pobijedio tata Guetta. Usher kaže “Ovo je možda najveća stvar koju sam napravio”.


FLAMES
Samo jedna riječ je dovoljna – Sia. Žena s crno bijelom perikom, sveprisutna, piše, pjeva, osvaja. Ovo je inače sedma suradnja Guette i Sia-e pa i to dovoljno govori. Klasična pop himna, s malo manje Guettinih beatova, više grandioznih aranžmana i Siajinih (pazi kako je ovo napisano) pjevanja i još u spotu glumi Danny Trejo. Pametnom dosta.

Komentari

Kako slušati Otvoreni Radio:

Otvoreni Player! (ako želiš slušati Otvoreni na svom PC-u ili Macu). Plaćanje? Ne! Potpuno je besplatno. Samo trebaš kliknuti ovdje. Naravno, uvijek kao opcije imaš Windows Media Player ili Winamp/VLC media player.

Cro Map Computer
Cro Map Smartphone

Ponosni si korisnik kabelske ili IP televizije? Otvoreni je samo par tipki daleko. Evo i popisa gdje nas možeš slušati:

  • MAXtv – 55. kanal
  • B.net – 55. kanal
  • Metronet – 304. kanal
Cro Map Tv