Klikni i...

Slušaj
Uživo

Play

Tvoj feelgood radio

Franka, Zsa Zsa i Nela preuzele Otvoreni radio!

RADIO
Franka, Zsa Zsa i Nela
preuzele Otvoreni radio!

March 8, 2018 @ 14:17

Podijeli: Facebook Twitter

Poovodom Dana žena Otvoreni radio je u jutarnjem showu uz Ivanu Mišerić ugostio mlade, snažne i talentirane žene. Zsa Zsa, Franka Batelić i Nela Đinđić stale su pred mikrofon bez dlake na jeziku. Osim pjevanja svojih hitova cure su Ivani ispričale kako nastaje hit i kako je biti mladi umjetnik u Hrvatskoj. Cure su u studiju pokazale sjajan primjer snažnih i ambicioznih mladih žena koje se međusobno razumiju i podržavaju, iako su si međusobno priznale da bi rado pjevale pjesme jedna od druge!

Osim super zezancije na međimurskom i istarskom dijalektu, Franka je otkrila koliko je uzbuđena zbog Eurosonga i što očekuje, Nela je priznala da su je tek sad počeli prepoznavati dok je Zsa Zsa otkrila da si je od prvih zarađenih novaca kupila ni više ni manje nego – vlastitu deku! Cure su iskreno progovorile o stanju na estradi i kako često nije uvijek prisutno prijateljsko raspoloženje. Srećom, takva situacija nije bila u studiju Otvorenog radija gdje su ovo jutro vladale isključivo žene.

 

 

Komentari

Kako slušati Otvoreni Radio:

Otvoreni Player! (ako želiš slušati Otvoreni na svom PC-u ili Macu). Plaćanje? Ne! Potpuno je besplatno. Samo trebaš kliknuti ovdje. Naravno, uvijek kao opcije imaš Windows Media Player ili Winamp/VLC media player.

Cro Map Computer
Cro Map Smartphone

Ponosni si korisnik kabelske ili IP televizije? Otvoreni je samo par tipki daleko. Evo i popisa gdje nas možeš slušati:

  • MAXtv – 55. kanal
  • B.net – 55. kanal
  • Metronet – 304. kanal
Cro Map Tv