Klikni i...

Slušaj
Uživo

Play

Tvoj feelgood radio

Čivro: Volim Severinu!

Galerije, RADIO
Čivro: Volim Severinu!

July 1, 2015 @ 11:22

Podijeli: Facebook Twitter

Ima više nakita nego mi žene, dužu kosu i vrišti bolje od nas. Marin Jurić Čivro! Finalist Voicea koji se srećom probudio i došao u Jutro na Otvorenom. Zašto srećom? Paaa… zato što je prije samo par dan zaspao i propustio doći u emisiju Dobro jutro Hrvatska. Kaže da ga je jako sram zbog toga i da se naslušao maminih prodika.

Marin je predstavio svoj prvi singl Dobro jutro svima, a telefonski nam se javio i njegov mentor iz Voicea Ivan Dečak koji je za Marina imao samo riječi hvale:

Marin je super lik, jako simpatičan dečko ispred kojega je svijetla budućnost. On je novi glazbeni glas grada Virovitice. Dao sam predizborno obećanje i ispunio ga- napisao sam Marinu pjesmu Dobro jutro svima koja apsolutno odgovara njegovom cjelokupnom izričaju. Kad smo ušli u studio i kad je otpjevao tu pjesmu, to je bilo to.

Marin prvenstveno sluša rock i metal, ali je priznao da je klasika njegov guilty pleasure. “Volim svašta poslušati, čak mi je jako sjela jedna folk pjesma, a volim i crkvene pjesme”, priznaje Čivro. Našalio se i rekao da se uskoro ženi: “Ma život je dug, pun iznenađenja i lijepih dana, a za ženidbu ima još vremena”.

Čudno mu je što ga ljudi prepoznaju gdje god dođe i kaže da se ne može naviknuti na taj osjećaj, iako mu je lijepo što je tako. Priznao je da se boji pauka, zmija i knjiga, a da uživa u glazbi i igricama.

Kada bi mogao ukrao bi Severininu pjesmu Dobrodošao u klub: “Severinu jako volim i volio bih surađivati s njom, spreman sam na neki duet!”

Marin kaže da se rado druži s ekipom iz Voicea i da su svi oni divni ljudi. Od djevojaka mu je bila zgodna Elena Stella. Marin radi punom parom, nakon prvog singla slijedi snimanje spota, a nada se da će svjetlo dana uskoro ugledati i neka autorska pjesma: “Ne bih baš još o tome, ali pišem pjesme i htio bih samostalno pustiti neku stvar van, samo mogu reći da će poslije spota za pjesmu Dobro jutro svima biti nešto”.

Marin i prateći gitarist Matija Evačić počastili su nas live izvedbama pjesama “Take me to Church” i “Hallelujah” i ostavili nas bez teksta. Marine, samo hrabro naprijed i želimo ti svu sreću u glazbenim vodama!

Komentari

Kako slušati Otvoreni Radio:

Otvoreni Player! (ako želiš slušati Otvoreni na svom PC-u ili Macu). Plaćanje? Ne! Potpuno je besplatno. Samo trebaš kliknuti ovdje. Naravno, uvijek kao opcije imaš Windows Media Player ili Winamp/VLC media player.

Cro Map Computer
Cro Map Smartphone

Ponosni si korisnik kabelske ili IP televizije? Otvoreni je samo par tipki daleko. Evo i popisa gdje nas možeš slušati:

  • MAXtv – 55. kanal
  • B.net – 55. kanal
  • Metronet – 304. kanal
Cro Map Tv