Klikni i...

Slušaj
Uživo

Play

Tvoj feelgood radio

Večernjakova ruža je Careva!

RADIO
Večernjakova
ruža je Careva!

March 22, 2019 @ 09:14

Podijeli: Facebook Twitter

EDIT: Osvojioooooo jeeeeee!!! Car je Radijska osoba godine! Ma toooooooooooo, Careee!! Ruža je tvoja!! Presretni smo i ponosni! Hvala svima na svakom glasu :*


Tko je glasao, glasao je… glasovanje je službeno gotovo. Sad nam preostaje držati fige Caru i navijati za njega 22. ožujka! Sretno, Care! Za nas ti si već pobjednik.
Hvala svima koji ste glasali <3


Nema nam kraja! Nakon nagrade Zlatnog Studija Jutarnjeg lista za Radio godine, evo i nominacije za Večernjakovu ružu! I to za našeg jednog jedinog – Vedrana Caraaaaaa!!

Vedran Car, urednik i voditelj Poslijepodneva na Otvorenom radiju, osvojio je nominaciju za Večernjakovu ružu u kategoriji Radijska osoba godine! Za svako smijanje, za sve one gluposti, sve Pa kaaakove, svaki izazov, svaki gangsta trenutak… sve što Car radi svakog poslijepodneva u eteru Tvog Feel Good radija dok se vi vozite doma s posla. I da ne zaboravimo – zvijezda naših društvenih mreža! Da da, klini tu, i tu, sve će ti biti jasno.

Kako glasati?

SMS – na broj 60085 pošalji poruku sa sadržajem RUZA2018 21 (cijena poruke 2,40kn)

TELEFON – 065 900 900 – slijedi upute za glasanje: broj kategorije za glasanje je 2, a broj osobe 1 (po pozivu 1,50kn fiksni telefon, 2,40kn mobitel)

KUPON – u Večernjem listu i u prilogu Ekran, kupon izlazi do 15. ožujka. U kategoriji Radijska osoba godine upiši broj 1.

Hvala svima unaprijed!

A sada malo i o nagradi:

Večernjakova ruža je najstarija i najvažnija medijska nagrada u Hrvatskoj, a ove godine proslavlja svoj jubilarni 25. rođendan. Nominacije se objavljuju u sedam kategorija, a glasati za svoje favorite moći ćete od 28. siječnja i to putem kupona, SMS poruka i telefonskih poziva.

Na glamuroznoj manifestaciji koja će se održati 22. ožujka u zagrebačkom HNK dodijelit će se nagrade najvažnijim i najpopularnijim osobama iz javnog života Hrvatske, TV osobama, ali i onima koji su svojim ostvarenjima obilježili godinu za nama.

O nominacijama je odlučio žiri u sastavu: televizijske legende Miroslav Lilić i Ksenija Urličić, glazbenik Ivica Propadalo, producent Nikša Bratoš, doajen radijskog novinarstva Vojo Šiljak, redatelj Dalibor Matanić te večernjakovci Bojana Radović, Goran Gerovac, Anamarija Kronast, Maja Car i Ivana Carević na čelu s Mirjanom Žižić, pomoćnicom glavnog urednika VL-a i voditeljicom projekta Večernjakova ruža.

Komentari

Kako slušati Otvoreni Radio:

Otvoreni Player! (ako želiš slušati Otvoreni na svom PC-u ili Macu). Plaćanje? Ne! Potpuno je besplatno. Samo trebaš kliknuti ovdje. Naravno, uvijek kao opcije imaš Windows Media Player ili Winamp/VLC media player.

Cro Map Computer
Cro Map Smartphone

Ponosni si korisnik kabelske ili IP televizije? Otvoreni je samo par tipki daleko. Evo i popisa gdje nas možeš slušati:

  • MAXtv – 55. kanal
  • B.net – 55. kanal
  • Metronet – 304. kanal
Cro Map Tv