Klikni i...

Slušaj
Uživo

Play

Tvoj feelgood radio

Calvin Harris

Glazba
Calvin Harris

June 10, 2021 @ 00:01

Podijeli: Facebook Twitter

Njegovo ime je – Calvin Harris!

Ako imate želju postati DJ, znajte da ima nade, što god radili. Ali stvarno, koji god posao sad imali, možete postati DJ. Ako je mogao Adam Richard Wiles, koji je našao posao u tvornici za preradu ribe kako bi si kupio miksetu, možete i vi. Riba po riba, čovjek je zaradio, kupio svoju dugo željenu miksetu, i za par godina postao najbogatiji DJ na svijetu.

Radi se naravno o Calvinu Harrisu, Škotu koji je pokorio DJ scenu i namlatio love koju ne može ni izbrojati. Postao je najpoželjniji ženik za glazbene suradnje jer je garantirano da će stvar u kojoj ima Calvina, biti i hitčina. Osim u pjesmama, Calvin je bio poželjan i za ona intimnija druženja pa je zaveo neke od velikih zvijezda, tipa Rite Ore, a bio je uključen i u sapunicu s Taylor Swift koja je na kraju završila neslavno.

Ali dobro, pustimo sad veze, bacimo se na Calvinove hitove!


FEEL SO CLOSE
Na ovoj feel good dizalici Calvin je pustio glas iako je prije toga rekao da je odustao od pjevanja. Ne znam, valjda u tom trenutku nije bilo nikoga ko je mogao uletiti pa se čovjek sam morao uhvatiti mikrofona, otpjevati i zmiksati cijelu stvar. I odradio je to jako dobro, mora mu se priznat. Pjesma ne govori ni o čemu posebno, nekako je više zamišljena kao ljetna stvar na koju ćeš otvorit sve prozore na autu i odvrnut radio do kraja!


SUMMER
Okej ako je ova prije asocirala na ljeto, onda je ovo himna ljeta! Ono, ultimativna stvar za pustit na nekom after-beach partiju dok skrivaš natekle oči sunčanim naočalama i ispijaš koktel sumnjive boje. Calvin je ponovo sam otpjevao dijelove koje je trebalo, a u kojima se kao govori o ljetnoj romansi. Osobno, ovo mi zvuči kao kratkotrajna romansa u nekom klubu na Ibizi ili Zrću, koje se drugi dan i ne sjećaš, ali da je pjesma vrhunska – je.


BLAME
Ovo je jedna od boljih Calvinovih suradnji na kojoj pjeva John Newman. Newman se javio Harrisu preko Twittera i rekao mu da ima tekst za njega. Calvin ko Calvin, ne odbije suradnju nikad, pa je prilagodio svoj stil Newmanovom tekstu i ispao je Blame u obliku kakav znamo danas. Malo sporija i malo lakša nego inače, ali i dalje jako popularna u klubovima i na partijima.


THIS IS WHAT YOU CAME FOR
Suradnja Calvina i Rihanne koja je razvalila. Pjesma je trebala ići na Rihannin album Anti, ali ona je odlučila da joj to baš i ne paše, pa je rekla da će ju snimiti, pa nek Calvin s njom radi što hoće. Čovjek je na pjesmi radio dan i noć i na kraju joj prvi put pustio pjesmu u nekoj kamp kućici na Coachelli, nervozan jer nije znao kako će ona reagirati. Kad se počela gibati u ritmu, onda je znao da ima novi hit. True story.


HOW DEEP IS YOUR LOVE
Jedna od milijun i 800 tisuća pjesama koje se ovako zovu, ali usudit ću se reći i među dvije, tri najbolje s tim imenom. Najbitnija informacija o ovoj pjesmi zapravo se nalazi u spotu za stvar, a to je Gigi Hadid. Calvin je u video uspio dovuć frendicu svoje bivše Taylor Swift na radost muškog dijela publike. Spot bi mogao biti i dobra reklama za neki frizerski salon jer Gigi u njemu gladi svoju kosu otprilike 80 puta. Ozbiljno. Brojali smo. Ali šalu na stranu, pjesma je napravila ogroman bum i postala jedna od boljih i izvođenijih njegovih stvari.

Komentari

Kako slušati Otvoreni Radio:

Otvoreni Player! (ako želiš slušati Otvoreni na svom PC-u ili Macu). Plaćanje? Ne! Potpuno je besplatno. Samo trebaš kliknuti ovdje. Naravno, uvijek kao opcije imaš Windows Media Player ili Winamp/VLC media player.

Cro Map Computer
Cro Map Smartphone

Ponosni si korisnik kabelske ili IP televizije? Otvoreni je samo par tipki daleko. Evo i popisa gdje nas možeš slušati:

  • MAXtv – 55. kanal
  • B.net – 55. kanal
  • Metronet – 304. kanal
Cro Map Tv