Klikni i...

Slušaj
Uživo

Play
Trenutno s Vama...

Ivana Mišerić i Filip Han

Twitter Facebook

Tvoj feelgood radio

Zašto Otvoreni?

NAŠA FILOZOFIJA
Zašto Otvoreni?

January 13, 2014 @ 12:41

Podijeli: Facebook Twitter

Otvoreni je moderan radio formatiran prema potrebama slušatelja. Prvi smo po slušanosti u Hrvatskoj, sa stalnim trendom rasta. Oglašivači su nam partneri sa kojima želimo ostvariti dugoročnu suradnju sa obostranom koristi. U ponudi imamo, od klasičnih spot kampanja, do po mjeri napravljenih promocija i sponzorstava.

Konstantno radimo na novim kreativnim rješenjima. Pratimo svjetske trendove u radijskom oglašavanju i prilagođavamo ih našem tržištu. 

Činjenica da smo nacionalni radio i slušamo se u cijeloj Hrvatskoj nas ne sprečava u tome da sadržajno budemo prisutni u cijeloj Hrvatskoj. Lokalne teme za nas postaju nacionalne.

Tko nas sluša?

Istraživanja pokazuju da se obraćamo podjednako muškarcima i ženama. Po prosječnoj dobi, Otvoreni je jedan od radija sa najmlađim slušateljstvom. Prosječan slušatelj Otvorenog ima 32 godine.

Ciljna skupina prema kojoj se ravnamo je između 20 i 45 godina. Njima je prilagođeno sve – od glazbe do sadržaja.

Sviramo najveće hitove od 80tih do danas. Dobro poznate 80te su dobar kontrast velikom broju novih hitova koji naš program čine svježima.

Na programu stalno radimo kako bi bili u duhu vremena. Slušatelji od nas, osim glazbe mogu uvijek očekivati i najrelevatnije informacije koje im štede vrijeme, novce i živce.

Gdje nas slušaju?

Logičan smo izbor za bilo koju nacionalnu kamapnju jer pokrivamo cijelu državu.

Kako nas slušaju?

Prisutni smo svuda, u cijeloj Hrvatskoj preko FM signala, na internetu, preko mobilne aplikacije, na kablovskoj i IP televiziji.

 

 

Kako slušati Otvoreni Radio:

Otvoreni Player! (ako želiš slušati Otvoreni na svom PC-u ili Macu). Plaćanje? Ne! Potpuno je besplatno. Samo trebaš kliknuti ovdje. Naravno, uvijek kao opcije imaš Windows Media Player ili Winamp/VLC media player.

Cro Map Computer
Cro Map Smartphone

Ponosni si korisnik kabelske ili IP televizije? Otvoreni je samo par tipki daleko. Evo i popisa gdje nas možeš slušati:

  • MAXtv – 55. kanal
  • B.net – 55. kanal
  • Metronet – 304. kanal
Cro Map Tv