Klikni i...

Slušaj
Uživo

Play
Trenutno s Vama...

Filip Han

Twitter Facebook

Bok bok!

Tvoj feelgood radio

ZŠEM jedna od top-škola ekonomije i menadžmenta u svijetu

Predstavljamo
ZŠEM jedna od top-škola
ekonomije i menadžmenta u svijetu

July 10, 2018 @ 18:05

Podijeli: Facebook Twitter

Odmah se na studiju povežite sa 140 međunarodnih sveučilišta

Centar ZŠEM-a podrška je studentima u pronalaženju prvog zaposlenja i u daljnjem razvijanju karijere

Zagrebačka škola ekonomije i managementa iznimno je ponosna što je primila priznanje za treću najbolju poslovnu školu istočne Europe po istraživanju Eduniversala. Kvaliteta rada ZŠEM-a potvrđena je i AACSB akreditacijom, čime je Škola uvrštena među 5% najboljih poslovnih škola u svijetu. U svojih 16 godina rada škola broji više od 2800 diplomanata, 1000 studenata i oko 150 izvrsnih predavača.

„ZŠEM nudi odlične prilike za sve mlade, ambiciozne ljude koji znaju što žele. Cijeli studij na ZŠEM-u kroz četiri godine je platforma za samorazvoj, samoinicijativu i cjeloživotno učenje.“

Petar Šimatić, student ZŠEM-a

Uz studijske programe na preddiplomskoj i diplomskoj razini razvijen je i međunarodni doktorski studij čime ZŠEM postaje lider u usavršavanju poslovne zajednice na svim razinama.

„Studiram na ZŠEM-u zbog odličnih profesora iz struke koji rade s nama u malim grupama, super je osjećaj kada ti svaki profesor zna ime. Uvijek nam donose nove, aktualne i zanimljive materijale za rad kako bismo teorijsko znanje mogli odmah primijeniti u praksi.“

Daliborka Zovko, apsolventica ZŠEM-a

Jedna od brojnih prednosti ZŠEM-a je i međunarodna razmjena s više od 140 partnerskih sveučilišta diljem svijeta. Već na drugoj godini studija studenti imaju priliku prijaviti se za razmjenu i sudjelovati u međunarodnom okruženju koje im pruža brojne prilike uključujući i potencijalno zaposlenje u određenoj zemlji. ZŠEM je također prepoznat među studentima iz Azije, Australije, Europe, Južne i Sjeverne Amerike, koji čine 25% studentske populacije ZŠEM-a.

„Na ZŠEM-u sam proširila svoje horizonte, upoznavajući studente iz cijelog svijeta – od Amerike, Meksika, Europe, Maroka i Tadžikistana do Kine, Japana i Singapura.“

Petra Gluhak, studentica ZŠEM-a

Predavači ZŠEM-a su vrhunski stručnjaci iz poslovne zajednice koji uz teorijska znanja studentima pružaju i jako bitna praktična znanja čime ih čine spremnijima za tržište rada. S obzirom na iznimno važan faktor zapošljavanja po završetku studija te, napretka u poslovnoj karijeri, ZŠEM kontinuirano razvija usluge Career centra. Ured je to koji pomaže u planiranju i razvoju karijere svakog studenta te koji posreduje između studenata i poslovne zajednice, zbog čega se 40% naših studenata zapošljava već tijekom studija.

www.zsem.hr

Komentari

Kako slušati Otvoreni Radio:

Otvoreni Player! (ako želiš slušati Otvoreni na svom PC-u ili Macu). Plaćanje? Ne! Potpuno je besplatno. Samo trebaš kliknuti ovdje. Naravno, uvijek kao opcije imaš Windows Media Player ili Winamp/VLC media player.

Cro Map Computer

Ukoliko si osoba u pokretu i želiš slušati Otvoreni – nema problema. Aplikacije Otvorenog radija preuzmite na iTunesu ili Google Playu. Naravno, besplatno.

Aplikacija za Android Aplikacija za iOS
Cro Map Smartphone

Ponosni si korisnik kabelske ili IP televizije? Otvoreni je samo par tipki daleko. Evo i popisa gdje nas možeš slušati:

  • MAXtv – 55. kanal
  • B.net – 55. kanal
  • Metronet – 304. kanal
Cro Map Tv