Klikni i...

Slušaj
Uživo

Play
Trenutno s Vama...

Dario Maradin

Twitter Facebook

.uvijek gladan!

Tvoj feelgood radio

Nominirani smo za Zlatni Studio!

On Air
Nominirani smo
za Zlatni Studio!

January 4, 2019 @ 06:50

Podijeli: Facebook Twitter

Nominirani smo za Radio godine i Glas godine!

Velika sreća, velika čast, ma veselje do neba!!

Ušli smo u drugi krug nominacija za godišnje medijske nagrade Zlatni Studio Jutarnjeg lista! Naša Ivana Mišerić, voditeljica Jutarnjeg showa, osvojila je nominaciju za Glas godine, srce nam je k’o kuća! A cijela naša ekipa, naš program, sve ono što radimo, sve što mi jesmo… zaslužilo je nominaciju u kategoriji Radio godine!

Veselimo se k’o mala djeca, a još kad bi dobili nagradu, nema nam kraja!
I tu nam trebaš ti. Uz tvoju pomoć možemo staviti krunu na naš ovogodišnji rad, šlag na tortu, trešnju na vrh šlaga, zastavu na krov… ma koju god metaforu želiš pa da zajedno slavimo još jednu godinu!

Eto. Daj glas. Hvala. Ljubimo. Grlimo. Kisi kisi.

Glasaš tu:
Za Otvoreni radio: www.jutarnji.hr/specijal/zlatni-studio-2019/radio-radio-godine
Za Ivanu Mišerić: www.jutarnji.hr/specijal/zlatni-studio-2019/radio-radijski-glas-godine

Ili možeš kupiti Jutarnji list petkom pa u Studiju izrežeš kupon.

Hvala. :*

I malo o nagradi: Pa kaže – Naš najčitaniji, najugledniji i najveći televizijski tjednik, pokreće Zlatni studio – svoju nagradu za televiziju, film, radio, kazalište i glazbu. Pod motom “najbolji biraju najbolje”, nagradu našeg najstarijeg televizijskog tjednika, čiji je prvi broj tiskan još 3. travnja 1964. godine, dodjeljuju naši čitatelji, a za Zlatni studio konkuriraju najbolja ostvarenja i osobe po kategorijama za djela ostvarena u razdoblju od 1. prosinca 2017. do 1. prosinca 2018. godine.

Žiri, sastavljen od televizijskih, filmskih, radijskih, kazališnih i glazbenih profesionalaca, još je tijekom prosinca nominirao po pet najboljih ostvarenja ili osoba u svakoj od ukupno 20 kategorija, držeći se pri svom odabiru kriterija kvalitete, originalnosti, rezultata, ali i popularnosti kod publike. Konkurencija je u svim kategorijama bila iznimno jaka, a naš stručni žiri odabrao je najbolje od najboljih za proteklu godinu.

Sada su na redu čitatelji koji svoje glasove daju putem web stranice jutarnji.hr ili kupona objavljenih u prilogu Studio. Čitatelji mogu svoje glasove dodjeljivati tijekom dva biračka kruga, nakon kojih slijedi veliko finale. Dodjela nagrada održat će se na gala večeri Zlatnog studija, u direktnom televizijskom prijenosu na HRT-u, 2. veljače s početkom u 20 sati.

Drugi krug glasanja za Zlatni studio završava 21. siječnja.

Odluku o pobjednicima donose glasovi čitatelja portala Jutarnji.hr (50%) i kuponi iz Studija (50%).

Tko su pobjednici, doznat ćemo u izravnom televizijskom prijenosu na Hrvatskoj televiziji 2. veljače u 20 sati.

Glasati možete do 21. 1. kuponima koji će izlaziti u tiskanom izdanju Jutarnjeg lista i na portalu Jutarnji.hr.

UPUTE ZA GLASANJE POŠTOM:

Izrežite listić i zalijepite na dopisnicu ili pošaljite u kuverti. Glasati možete slanjem na adresu: Zlatni Studio, p.p. 221, 10000 Zagreb

Komentari

Više vijesti

Kako slušati Otvoreni Radio:

Otvoreni Player! (ako želiš slušati Otvoreni na svom PC-u ili Macu). Plaćanje? Ne! Potpuno je besplatno. Samo trebaš kliknuti ovdje. Naravno, uvijek kao opcije imaš Windows Media Player ili Winamp/VLC media player.

Cro Map Computer

Ukoliko si osoba u pokretu i želiš slušati Otvoreni – nema problema. Aplikacije Otvorenog radija preuzmite na iTunesu ili Google Playu. Naravno, besplatno.

Aplikacija za Android Aplikacija za iOS
Cro Map Smartphone

Ponosni si korisnik kabelske ili IP televizije? Otvoreni je samo par tipki daleko. Evo i popisa gdje nas možeš slušati:

  • MAXtv – 55. kanal
  • B.net – 55. kanal
  • Metronet – 304. kanal
Cro Map Tv