Klikni i...

Slušaj
Uživo

Play

Tvoj feelgood radio

Otvoreni radio je Radio godine!

RADIO
Otvoreni radio
je Radio godine!

March 7, 2020 @ 09:50

Podijeli: Facebook Twitter

Nagrada je naša!

Otvoreni radio osvojio je nagradu za Radio godine na svečanosti dodjele nagrada Zlatni Studio 2020!

Hvala vam za svaki glas, za svu podršku koju nam dajete! Srca su nam puna.

_______________________________________________________________________________

Otvoreni radio je nominiran u kategoriji Radija godine, branimo titulu koju smo osvojili i za 2018. godinu.

Ponosni smo i motivirani da i dalje za vas stvaramo program koji će vas inspirirati, nasmijati, osvojiti… pa ponekad i rasplakati…

Hvala vam što ste uz nas! Glasati možete ovdje.

Evo i nekoliko riječi o nagradi: Studio, naš najčitaniji, najugledniji i najveći televizijski tjednik treću godinu za redom dodjeljuje Zlatni studio – svoju nagradu za televiziju, film, radio, kazalište i glazbu. Pod motom “najbolji biraju najbolje”, nagradu našeg najstarijeg televizijskog tjednika, čiji je prvi broj tiskan još 3. travnja 1964. godine, dodjeljuju čitatelji Jutarnjeg lista, a za Zlatni studio konkuriraju najbolja ostvarenja i osobe po kategorijama za djela ostvarena u razdoblju od 1. prosinca 2018. do 15. prosinca 2019. godine.

Žiri, sastavljen od televizijskih, filmskih, radijskih, kazališnih i glazbenih profesionalaca, nominirao je po pet najboljih ostvarenja ili osoba u svakoj od ukupno 19 kategorija, držeći se pri svom odabiru kriterija kvalitete, originalnosti, rezultata, ali i popularnosti kod publike. Konkurencija je u svim kategorijama bila iznimno jaka, a stručni žiri odabrao je najbolje od najboljih za proteklu godinu.

Sada su na redu čitatelji koji u drugom krugu svoje glasove do 17. 2. mogu dati putem web stranice Jutarnjeg lista ili kupona objavljenih u tiskanom prilogu Studio u petak 24.1., 31.1. i 7.2. Kupone drugog kruga valja poslati do 14. 2., a odluku o pobjednicima donose glasovi čitatelja portala Jutarnji.hr (50%) i kuponi iz Studija (50%).

Tko su pobjednici, doznat ćemo u izravnom televizijskom prijenosu na Hrvatskoj televiziji 6. ožujka 2020. godine.

Držimo fige!

 

Komentari

Kako slušati Otvoreni Radio:

Otvoreni Player! (ako želiš slušati Otvoreni na svom PC-u ili Macu). Plaćanje? Ne! Potpuno je besplatno. Samo trebaš kliknuti ovdje. Naravno, uvijek kao opcije imaš Windows Media Player ili Winamp/VLC media player.

Cro Map Computer
Cro Map Smartphone

Ponosni si korisnik kabelske ili IP televizije? Otvoreni je samo par tipki daleko. Evo i popisa gdje nas možeš slušati:

  • MAXtv – 55. kanal
  • B.net – 55. kanal
  • Metronet – 304. kanal
Cro Map Tv