Klikni i...

Slušaj
Uživo

Play
Trenutno s Vama...

Dario Maradin

Twitter Facebook

Tvoj feelgood radio

Zamijeni posao s Jutrićima!

On Air
Zamijeni
posao s Jutrićima!

November 5, 2019 @ 06:00

Podijeli: Facebook Twitter

Ajmo se mijenjat’? Ti vodiš Jutarnji show, a Jutrići rade tvoj posao.

Dođi kod nas u studio i budi radijski voditelj bar na jedan dan… a tko zna, možda ti se toliko svidi pa se nećeš dati doma! A u zamjenu, mi jedan dan radimo ono što radiš ti.

Jutro na Otvorenom kreće u treću rundu Zamjene poslova. Priča koju smo prvi puta pokrenuli 2014. godine i s guštom ju ponovili 2017. godine, ponovno se zarolala! Prve dvije runde bile su nam vrh i sada hoćemo to opet, hoćemo još! Pitaš se kako, što? Vrlo jednostavno, prijaviš se za “zamjenu”, opišeš što i gdje radiš, uvjeriš nas da moramo baš tebe mijenjati jedan dan na poslu, a u zamjenu ti kod nas vodiš Jutro na Otvorenom.

Nema ograničenja u poslu koji nam možeš predložiti – do sada smo se mijenjali s konobaricom, balerinom, sportskim trenerom vrtićke djece, radili smo u frizerskom salonu… zato brzo ispuni prijavnicu u nastavku i čekaj nas!

Evo i nekih priča iz prošlih sezona “Zamjene poslova”:

Komentari

Kako slušati Otvoreni Radio:

Otvoreni Player! (ako želiš slušati Otvoreni na svom PC-u ili Macu). Plaćanje? Ne! Potpuno je besplatno. Samo trebaš kliknuti ovdje. Naravno, uvijek kao opcije imaš Windows Media Player ili Winamp/VLC media player.

Cro Map Computer

Ukoliko si osoba u pokretu i želiš slušati Otvoreni – nema problema. Aplikacije Otvorenog radija preuzmite na iTunesu ili Google Playu. Naravno, besplatno.

Aplikacija za Android Aplikacija za iOS
Cro Map Smartphone

Ponosni si korisnik kabelske ili IP televizije? Otvoreni je samo par tipki daleko. Evo i popisa gdje nas možeš slušati:

  • MAXtv – 55. kanal
  • B.net – 55. kanal
  • Metronet – 304. kanal
Cro Map Tv