Klikni i...

Slušaj
Uživo

Play
Dario_mala
Trenutno s Vama...

Dario Maradin

Twitter Facebook

Dijelim karte za MTV Summerblast! Trebaš?

Tvoj feelgood radio

33° C
Zaigraj ABC kviz i osvoji šoping u Konzumu!

Osvoji
Zaigraj ABC kviz i
osvoji šoping u Konzumu!

October 9, 2016 @ 07:00

Podijeli: Facebook Twitter

Novi veliki iskorak Konzuma i MultiPlusCarda – MultiPlusCard cijena!

Jedinstvena pogodnost korisnicima MultiPlusCard kartica – više od 1.000 proizvoda po nižim cijenama u Konzumu!

Konzum u svim svojim trgovinama od 6. listopada za korisnike MultiPlusCard kartica uvodi niže cijene za čak 1.000 premium domaćih i stranih proizvoda od kojih su neki sniženi i do 40%. Ova kontinuirana inicijativa pod nazivom MultiPlusCard cijena predstavlja najnoviji iskorak Konzuma i MultiPlusCarda u nagrađivanju vjernosti potrošača.

Na takav način će svakodnevna kupnja u Konzumu, uz sve redovne promotivne ponude, biti još povoljnija za korisnike MultiPlusCard kartice za koje će svaki mjesec biti sniženo 1.000 artikala iz cijelog asortimana, uključujući kruh, mlijeko, meso i mesne delicije, dječju hranu i igračke, kozmetiku, proizvode za čišćenje i ostalo. Kupci će na policama, pored redovne cijene, moći vidjeti i sniženu MultiPlusCard cijenu, a svi koji nisu korisnici kartice mogu na licu mjesta zatražiti karticu i iskoristiti tu pogodnost. Uz veliku raznolikost i dostupnost proizvoda važno je istaknuti kako su artikli na akciji od prvog do posljednjeg u mjesecu nakon čega se sniženja sele na novu grupu proizvoda te tako kupcima omogućuju raznolikost, kombiniranje različitih proizvoda i velike uštede. MultiPlusCard cijena vrijedit će u svim prodavaonicama Konzuma kao i u internetskoj trgovini Konzum Klik.

Klasična knjižica s popustima vrijedit će i dalje, no sa MultiPlusCard cijenama kao novim popustima na licu mjesta cilj je povećati zadovoljstvo najvjernijih kupaca u svim Konzum trgovinama. Kupci koji nisu članovi MPC programa to mogu postati tako da ispune pristupnicu koja se nalazi na prodajnim mjestima partnera ili ispune prijavu online. MultiPlusCard cijena predstavlja novi standard u poslovanju i promocijskoj strategiji Konzuma i MultiPlusCard kartice koja za cilj ima stvaranje dodatnih vrijednosti za sve
korisnike i kupce.

Zaigraj ABC kviz Otvorenog radija i osvoji šoping u Konzumu!

Slušaj Jutro na Otvorenom s Ivanom Mišerić i kada čuješ znak pošalji SMS na broj 60085 s ključnom riječi ‘OTVORENI’ te imenom i prezimenom. Prvi koji pošalje SMS sudjeluje u igri live u eteru za nagradne bonove u Konzumu. Igru “ABC Kviz” igraš na način da u 20 sekundi kažeš 5 riječi na slovo koje odabere kolo. Riječi će biti vezane uz zadanu kategoriju koju će ti zadati Ivana. Svaki točan pojam donosi ti 100 kn u Konzumu.
Maksimalan broj pojmova je 5, a minimalan 1.

Detalje o nagradnom natječaju pročitaj u pravilniku!

Komentari

Kako slušati Otvoreni Radio:

Otvoreni Player! (ako želiš slušati Otvoreni na svom PC-u ili Macu). Plaćanje? Ne! Potpuno je besplatno. Samo trebaš kliknuti ovdje. Naravno, uvijek kao opcije imaš Windows Media Player ili Winamp/VLC media player.

Cro Map Computer

Ukoliko si osoba u pokretu i želiš slušati Otvoreni – nema problema. Aplikacije Otvorenog radija preuzmite na iTunesu ili Google Playu. Naravno, besplatno.

Aplikacija za Android Aplikacija za iOS
Cro Map Smartphone

Ponosni si korisnik kabelske ili IP televizije? Otvoreni je samo par tipki daleko. Evo i popisa gdje nas možeš slušati:

  • MAXtv – 55. kanal
  • B.net – 55. kanal
  • Metronet – 304. kanal
Cro Map Tv