Klikni i...

Slušaj
Uživo

Play

Tvoj feelgood radio

Worldwide stage na ULTRA Europe 2019

Predstavljamo
Worldwide stage
na ULTRA Europe 2019

March 4, 2019 @ 14:24

Podijeli: Facebook Twitter

SEDMO IZDANJE FESTIVALA NAJAVLJUJE WORLDWIDE POZORNICU

Milijunti posjetitelj i grupa Vatra na festivalu ULTRA Europe 2019

U prodaju kreću nikad povoljnije regionalne ulaznice!

Kaže se da je sedam dana bilo potrebno da se stvori svijet, sedam je svjetskih čuda, sedam je nota bez kojih je nezamisliva glazba, sedam je duginih boja, a broj sedam predstavlja i savršenstvo, sigurnost i odmor. A Split i Hrvatska ovog se ljeta spremaju za svoju veličanstvenu sedmicu – sedmo izdanje festivalske institucije i jedinstvenog fenomena, festivala ULTRA Europe 2019, koje će se održati od 11. do 17. srpnja u Splitu, na Braču, Hvaru i Visu, a koji će, baš kao i što sam broj kaže, ispričati magičnu glazbenu i destinacijsku priču.

Nikad bolji, nikad veći i s nikad jačim izvođačima, festival ULTRA Europe sedmi će se put pokloniti i zahvaliti svima onima bez kojih ovo povijesno putovanje ne bi bilo moguće, a ovo posebno izdanje obilježit će i milijunti posjetitelj. „2013. godine planirali smo doseći brojku od pola milijuna posjetitelja u prvih pet godina. Danas, sedam godina kasnije, možemo ponosno reći da će 2019. obilježiti naš milijunti gost! Strateški razvoj usmjerili smo prema Aziji kako bi u narednim godinama broj posjetitelja iz Koreje, Kine i Japana bio znatno veći, a jednako smo fokusirani i na zemlje zapadne Europe. Naše projekcije su iznimno pozitivne pa se nadamo da ćemo već ove godine probiti brojku od 160.000 posjetitelja, a kako bi mogli ostvariti cilj od 180.000 posjetitelja, potrebna su daljnja ulaganja u smještajne jedinice, prometnu infrastrukturu te zračnu povezanost sa Splitom“ – izjavio je Joe Bašić, direktor tvrtke MPG Live.

Za sedmo izdanje pripremljena su i brojna iznenađenja te osvježenja pa će tako Poljud će od ove godine, krasiti potpuno nova pozornica imena Worldwide Stage. Kao što i samo ime govori, u tri će dana ugostiti izvođače iz nekoliko svjetskih glazbenih središta, a hrvatsku će, sasvim neočekivano, predstaviti i poznata pop-rock grupa Vatra koja će se, na čelu s frontmanom Ivanom Dečakom, pojaviti u dosad neviđenom ruhu i zvuku.

„Često volimo koketirati s elektronskim zvukom, a kako oduvijek volimo pomicati granice, spremno smo prihvatili ovaj veliki izazov. Festival ULTRA Europe me oduševljava od prve godine i bit će nam zaista zadovoljstvo predstaviti neke od naših najvećih hitova u jednom potpuno novom ruhu, uz pratnju dva odlična mlada DJ-a. Ovo je za nas posebna godina, u kojoj obilježavamo dvadeset godina djelovanja na domaćoj sceni, a raduje nas da ćemo tako veliki broj proslaviti na jednoj od najpoznatijih glazbenih pozornica na Poljudu i to kao prvi hrvatski bend koji je dobio takvu priliku. Želimo poručiti svim našim fanovima da se vraćamo u Split, na Poljud, i da ćemo spremno istrčati na stadion te vjerujem, zabiti koji gol i pobijediti!“, izjavio je Ivan Dečak, frontmen grupe Vatra.

Jedinstveni destinacijski glazbeni festival nedavno je objavio ime prvog izvođača što je izazvalo pravu euforiju među obožavateljima diljem svijeta. Vijest da je Swedish House Mafia potvrdila dolazak u Split, u samo 24 sata je vidjelo više od 5 milijuna ljudi, a riječ je o najjačem glazbenom imenu i najvećem pojačanju u povijesti festivala. Kako su oni jedni od miljenika i domaće publike, ove se godine očekuje njihov rekordni dolazak koji će im dodatno olakšati i nikad povoljnije regionalne ulaznice koje su u prodaji od utorka 5. ožujka. Mogu se kupiti putem sustava Ticketshop po cijeni od 750 kuna, ali se prije toga potrebno registrirati. Za sve one koji se ne registriraju na vrijeme, trodnevne ulaznice će se moći kupiti po cijeni od 799 kuna. U prodaji su i ulaznice za sve destinacije evente, a više informacija se može pronaći na službenoj stanici gdje se ujedno vrši i sama registracija.

Sve ostale novosti o festivalu ULTRA Europe mogu se pronaći i na službenoj Facebook stranici festivala, Twitter profilu, Instagram profilu te putem aplikacije na iTunesu. Informacije o događanjima ULTRA Worldwide možete pronaći na www.umfworldwide.com, a o programu RESISTANCE na www.resistancemusic.com.

Komentari

Kako slušati Otvoreni Radio:

Otvoreni Player! (ako želiš slušati Otvoreni na svom PC-u ili Macu). Plaćanje? Ne! Potpuno je besplatno. Samo trebaš kliknuti ovdje. Naravno, uvijek kao opcije imaš Windows Media Player ili Winamp/VLC media player.

Cro Map Computer

Ukoliko si osoba u pokretu i želiš slušati Otvoreni – nema problema. Aplikacije Otvorenog radija preuzmite na iTunesu ili Google Playu. Naravno, besplatno.

Aplikacija za Android Aplikacija za iOS
Cro Map Smartphone

Ponosni si korisnik kabelske ili IP televizije? Otvoreni je samo par tipki daleko. Evo i popisa gdje nas možeš slušati:

  • MAXtv – 55. kanal
  • B.net – 55. kanal
  • Metronet – 304. kanal
Cro Map Tv