Klikni i...

Slušaj
Uživo

Play
dinko_3
Trenutno s Vama...

Dinko Putrić

Twitter Facebook

Tvoj feelgood radio

33° C
Novi nagradni natječaj

Otvoreni predstavlja
Novi nagradni natječaj

May 9, 2016 @ 09:10

Podijeli: Facebook Twitter

ŠTO BI NAPRAVIO ZA DOBAR KOMAD?
Pokaži tko je šef i osvoji Vegeta roštiljadu

Vegeta ima 5 steakova željnih pažnje, a ti imaš 5 šansi da ih usrećiš. Prijavi se na nagradni natječaj, napiši što bi radio dobrom komadu mesa, a Vegeta će najbolje prijave počastiti vrhunskom roštiljadom.

Postoji li išta bolje od roštiljade? Postoji! Roštiljada koju organiziraju drugi za tebe i tvoju ekipu, dok vi sjedite i uživate u ukusnim, mesnim plodovima tuđeg rada. Upravo to ti nudi Vegeta u ovom nagradnom natječaju. Vegeta će donijeti hranu, piće, odlične Vegeta Grill proizvode i najbolje od svega – vrhunske grill majstore koji će samo za tebe demonstrirati svoju vještinu iznad rešetke roštilja!

Koliko si daleko spreman ići za dobar komad mesa?

Vegeta te poziva da osvojiš Vegeta roštiljadu tako da obaviš jedan, za tebe sasvim jednostavan i lak zadatak. Sve što trebaš napraviti je – usrećiti steak!

Kako bi ga mazio, mazao i pazio? Što bi mu pjevao? Kako bi ga zabavio? Možda bi ga odveo na izlazak u prirodu i grijao pored vatre? Podijeli svoju ideju u 140 znakova na svojem Twitter profilu i dodaj oznaku #roštiljada. Ili na web stranici vegeta.hr/rostiljada.

Najboljih 10 prijedloga, u svakom od pet krugova, bit će ponuđeni publici na glasovanje. Pobjednika i pobjedničku ekipu Vegeta će snimiti, a potom i nagraditi vrhunskom Vegeta roštiljadom. Osvojiš li glavnu nagradu, imat ćeš roštilj o kojem će se još dugo pričati. Tu je i 70 utješnih nagrada u svakom krugu pa se sudjelovanje zaista isplati.

Što čekaš? Prijavi se i pokaži tom roštilju tko je šef!
Detalje o nagradnom natječaju saznaj u pravilniku!

Komentari

Kako slušati Otvoreni Radio:

Otvoreni Player! (ako želiš slušati Otvoreni na svom PC-u ili Macu). Plaćanje? Ne! Potpuno je besplatno. Samo trebaš kliknuti ovdje. Naravno, uvijek kao opcije imaš Windows Media Player ili Winamp/VLC media player.

Cro Map Computer

Ukoliko si osoba u pokretu i želiš slušati Otvoreni – nema problema. Aplikacije Otvorenog radija preuzmite na iTunesu ili Google Playu. Naravno, besplatno.

Aplikacija za Android Aplikacija za iOS
Cro Map Smartphone

Ponosni si korisnik kabelske ili IP televizije? Otvoreni je samo par tipki daleko. Evo i popisa gdje nas možeš slušati:

  • MAXtv – 55. kanal
  • B.net – 55. kanal
  • Metronet – 304. kanal
Cro Map Tv