Klikni i...

Slušaj
Uživo

Play
Trenutno s Vama...

Aida Šukurica

Twitter Facebook

Stisni play za feel good i hitove!

Tvoj feelgood radio

Navijaj za Hrvatsku uz hrvatski Vivax TV!

Osvoji
Navijaj za Hrvatsku
uz hrvatski Vivax TV!

May 16, 2018 @ 12:18

Podijeli: Facebook Twitter

Dijelimo 12 vrhunskih Vivax televizora! Gledaj hrvatsku nogometnu reprezentaciju na jedinom televizoru proizvedenom u Hrvatskoj.

Ti si spreman za Svjetsko. Popunio si album sa sličicama, izvadio veliku kartu s rasporedom svih utakmica… majica, kapa, šal još su tu od prošlog prvenstva… i sad ti još samo treba TELKA! I to vrhunska, jer tekme iz Rusije je najbolje gledati od doma, zar ne?!

A jesi li znao da se doma proizvode i vrhunski Vivax televizori?

Uz 100% kontrolu kvalitete pod budnim okom hrvatskih stručnjaka, Vivax ti nudi SMART televizore povezane s Android sustavom. Znači možeš odmah i na internet, društvene mreže, YouTube ili pak instaliraj aplikacije.

Ne znaš je l’ bilo zaleđe, kazneni udarac, je l’ lopta prešla gol liniju? Vivax UHD televizori imaju 4 puta veću rezoluciju od Full HD-a, detalji su puno oštriji i jasniji, a uz HDR visoki dinamički raspon boja osjećat ćeš se kao da si na stadionu. Tebi ništa ne promakne!

Vikend na Otvorenom sprema te za najvažniju sporednu stvar na svijetu na hrvatskim televizorima. I to čak 12 komada! Vivax Smart tv i UHD televizori čekaju te na 08003355, prijavi se za igru, pripremi malo znanja iz nogometa i popularne kulture i vidimo se u Rusiju! (ups, na kauču, ali kao da si tamo.)

Detalje o igri provjeri u Pravilniku.

Vivax televizori – proizvedeni u Hrvatskoj.

www.vivax.com

Komentari

Kako slušati Otvoreni Radio:

Otvoreni Player! (ako želiš slušati Otvoreni na svom PC-u ili Macu). Plaćanje? Ne! Potpuno je besplatno. Samo trebaš kliknuti ovdje. Naravno, uvijek kao opcije imaš Windows Media Player ili Winamp/VLC media player.

Cro Map Computer

Ukoliko si osoba u pokretu i želiš slušati Otvoreni – nema problema. Aplikacije Otvorenog radija preuzmite na iTunesu ili Google Playu. Naravno, besplatno.

Aplikacija za Android Aplikacija za iOS
Cro Map Smartphone

Ponosni si korisnik kabelske ili IP televizije? Otvoreni je samo par tipki daleko. Evo i popisa gdje nas možeš slušati:

  • MAXtv – 55. kanal
  • B.net – 55. kanal
  • Metronet – 304. kanal
Cro Map Tv