Klikni i...

Slušaj
Uživo

Play
Trenutno s Vama...

Dario Maradin

Twitter Facebook

.uvijek gladan!

Tvoj feelgood radio

Vitapur i Jutro na Otvorenom poklanjaju jastuke!

Osvoji
Vitapur i Jutro na
Otvorenom poklanjaju jastuke!

March 11, 2018 @ 23:09

Podijeli: Facebook Twitter

Ima nešto što te strašno smeta, a ne znaš kome reći ili kako to promijeniti? Tu smo! Nazovi besplatni 08003355 i “ispuši se” u našem eteru!

Jutro na Otvorenom svake srijede za tebe otvara “Ispušni ventil”. Reci što ti leži na duši, tko ti ide na živce, što te boli, smeta, ljuti… Požali se javno, jer uvijek je lakše kad nešto kažeš na glas! Zar ne?

Vitapur i Jutro na Otvorenom tvoju hrabrost nagrađuju jastucima!

Detalje provjeri u Pravilniku.

 

Ovo proljeće smo ponovno s vama!
Projekt »Vitapur poklanja jastuke« se vraća.

Vitapur u svom novom projektu želi podići svijest o zdravom spavanju, važnosti korištenja odgovarajućeg jastuka i mijenjanju. Kvaliteta i zdrav san od velike su važnosti za svakog pojedinca. Kako bismo se svako jutro budili odmorni i dobro, vrlo je važno spavati na
odgovarajućem jastuku.

Znaš li, da je u tvome starom jastuku više milijuna grinja? Misliš da ne spavaš dovoljno? Da li je možda tvoj stari jastuk već ‘dao svoje’? Znaš li kada je vrijeme da svoj stari jastuk zamijeniš novim?

Jastuk nakon 3 godine izgubi svoj prvotni oblik i više ne pruža odgovarajuću potporu. Ali i to nije najgore: u jastuku se nakuplja jako puno prljavštine, a najopasnije su naravno grinje. U našim domovima se nalazi više milijuna grinja, a većinom se nalaze u madracima, jastucima, pokrivačima, posteljini tepisima i zavjesama.

Glavna hrana grinja su mrtve stanice kože. Odrasla osoba ima približno 1,5 g mrtvih stanica kože dnevno. To je dovoljno za 1 milijun grinja u samo jednom tjednu! Dio ovih grinja završi u tvome jastuku na kojem spavaš. A grinje su i uzročnici mnogih alergija.

Razmisli, koliko je star tvoj jastuk i je li vrijeme za novi?

U 55 dana Vitapur će pokloniti 1000 jastuka! Zanima li vas gdje, kada i kako?

U trgovačkim centrima gdje se nalaze Vitapur trgovine, besplatno ćemo darivati jastuke po principu “staro za nove”. Ulaznica za novi jastuk bit će vaš stari jastuk.

Sistem “staro za novo”?

Na događaj donesi svoj stari jastuk i primi besplatno novi, svileni jastuk Vitapur Royal Sleep Thomas, niži. Svatko može primiti samo 1 novi jastuk. Prati nas i potraži najbližu lokaciju. Požuri i budi prvi, jer su jastuci ograničeni. Donesi svoj stari jastuk i besplatno odnesi novi!

Više informacija na www.vitapur.hr

Komentari

Kako slušati Otvoreni Radio:

Otvoreni Player! (ako želiš slušati Otvoreni na svom PC-u ili Macu). Plaćanje? Ne! Potpuno je besplatno. Samo trebaš kliknuti ovdje. Naravno, uvijek kao opcije imaš Windows Media Player ili Winamp/VLC media player.

Cro Map Computer

Ukoliko si osoba u pokretu i želiš slušati Otvoreni – nema problema. Aplikacije Otvorenog radija preuzmite na iTunesu ili Google Playu. Naravno, besplatno.

Aplikacija za Android Aplikacija za iOS
Cro Map Smartphone

Ponosni si korisnik kabelske ili IP televizije? Otvoreni je samo par tipki daleko. Evo i popisa gdje nas možeš slušati:

  • MAXtv – 55. kanal
  • B.net – 55. kanal
  • Metronet – 304. kanal
Cro Map Tv