Klikni i...

Slušaj
Uživo

Play
Trenutno s Vama...

Dinko Putrić

Twitter Facebook

Tvoj feelgood radio

Tko je osvojio Grammye?

Glazba
Tko je osvojio Grammye?

February 13, 2017 @ 09:44

Podijeli: Facebook Twitter

Adele je velika dobitnica ovogodišnjih Grammy sa osvojenih pet nagrada uključujući nagradu za Album godine 25 i pjesmu godine ‘Hello’.

Beyoncé je od devet nominacija potvrdila dvije, za najbolji spot ‘Formation’ i najboljih moderni urbani album ‘Lemonade’, a publiku je zapalila i svojim nastupom u kojem je ponosno pokazivala ‘trbuščić’. Iako joj je Adele ‘preotela’ Grammy za album godine, sama Adele je prilikom preuzimanja nagrade izjavila kako ovaj Grammy dijeli s njom i da ga ona zaslužuje možda i više od nje same… aaaah…

This breathtaking performance by @beyonce is just the beginning of the epic #GRAMMYs performances happening tonight. Keep watching on @cbstv!

A photo posted by Recording Academy / GRAMMYs (@recordingacademy) on

Priča večeri je Chance the Rapper, glazbenik koji je prvi osvojio Grammy samo s albumom na ‘stream-u’, kao i legendarni David Bowie koji je posthumno osvojio čak pet Grammya! Ovacije je zaslužio i Bruno Mars koji je izveo ‘tribute’ nastup za pokojnog Prince-a. Adele se u svom nastupu prisjetila nedavno preminulog George Michaela i zaslužila veliki pljesak publike nakon što ih je opet ‘počastila’ psovkama zbog tehničkih problema na početku pjesme…

Bravo, @adele. Thank you for your incredibly moving tribute to the late George Michael. #GRAMMYs

A photo posted by Recording Academy / GRAMMYs (@recordingacademy) on

Među osvajačima ovogodišnjih Grammya našli su se i Twenty One Pilots (‘Stressed Out’)

Show je fenomenalno zabavno vodio britanski komičar James Corden, a sjajne su nastupe odradili i Ed Sheeran, Katy Perry, The Weeknd, Lady Gaga i Metallica i mnogi drugi.

@brunomars honors Prince with a dynamic #GRAMMYs tribute. What was your favorite tribute from tonight's show? Comment below! ⬇️⬇️⬇️

A photo posted by Recording Academy / GRAMMYs (@recordingacademy) on

Komentari

Kako slušati Otvoreni Radio:

Otvoreni Player! (ako želiš slušati Otvoreni na svom PC-u ili Macu). Plaćanje? Ne! Potpuno je besplatno. Samo trebaš kliknuti ovdje. Naravno, uvijek kao opcije imaš Windows Media Player ili Winamp/VLC media player.

Cro Map Computer

Ukoliko si osoba u pokretu i želiš slušati Otvoreni – nema problema. Aplikacije Otvorenog radija preuzmite na iTunesu ili Google Playu. Naravno, besplatno.

Aplikacija za Android Aplikacija za iOS
Cro Map Smartphone

Ponosni si korisnik kabelske ili IP televizije? Otvoreni je samo par tipki daleko. Evo i popisa gdje nas možeš slušati:

  • MAXtv – 55. kanal
  • B.net – 55. kanal
  • Metronet – 304. kanal
Cro Map Tv