Klikni i...

Slušaj
Uživo

Play
Trenutno s Vama...

Vedran Car

Twitter Facebook

Tako mi mlijeka u prahu!

Tvoj feelgood radio

Teroristički napad na koncertu Ariane Grande

Glazba
Teroristički napad
na koncertu Ariane Grande

May 23, 2017 @ 08:52

Podijeli: Facebook Twitter

22 osobe su poginule i 59 je ozlijeđenih u eksploziji na koncertu Ariane Grande u Manchesteru, u ponedjeljak 22. svibnja. Među poginulima ima i djece. Glazbenica nije ozlijeđena.

Policija je događaj proglasila terorističkim napadom, a prema informacijama, napadač je djelovao sam te je i poginuo na licu mjesta. Prema izvještaju, do eksplozije je došlo na samom kraju koncerta, kada su posjetitelji već izlazili iz dvorane, a uprava Manchester Arene je izvjestila da bomba nije aktivirana unutar Arene, već izvan same dvorane.

Odmah nakon napada tisuće ljudi su putem društvenih mreža slali izvještaje iz Arene ili su tražili svoje prijatelje i članove obitelji koji su se izgubili u gužvi. U pomoć je uskočio i policijski Twitter, kao i Facebook koji je je uveo opciju kojom se moglo javiti najbližima da si na sigurnom.

Komentari

Više vijesti

Kako slušati Otvoreni Radio:

Otvoreni Player! (ako želiš slušati Otvoreni na svom PC-u ili Macu). Plaćanje? Ne! Potpuno je besplatno. Samo trebaš kliknuti ovdje. Naravno, uvijek kao opcije imaš Windows Media Player ili Winamp/VLC media player.

Cro Map Computer

Ukoliko si osoba u pokretu i želiš slušati Otvoreni – nema problema. Aplikacije Otvorenog radija preuzmite na iTunesu ili Google Playu. Naravno, besplatno.

Aplikacija za Android Aplikacija za iOS
Cro Map Smartphone

Ponosni si korisnik kabelske ili IP televizije? Otvoreni je samo par tipki daleko. Evo i popisa gdje nas možeš slušati:

  • MAXtv – 55. kanal
  • B.net – 55. kanal
  • Metronet – 304. kanal
Cro Map Tv