Klikni i...

Slušaj
Uživo

Play
dinko_3
Trenutno s Vama...

Dinko Putrić

Twitter Facebook

Tvoj feelgood radio

33° C
Pogodi tko je Tajni Djed Mraz!

Osvoji
Pogodi tko je
Tajni Djed Mraz!

November 30, 2016 @ 06:00

Podijeli: Facebook Twitter

Uključi u struju i upali… Lampice na boru! Lampice na prozoru! Lampice u gradu! Svjetlost ti i ovog Božića donosi HEP – Više od struje!

HEP i Otvoreni radio u prosincu ti donose Tajnog Djeda Mraza!

Upali lampicu iznad svoje glave! Jer, tko li se to krije ispod bijele brade i crvene kape? Misliš da znaš? Javi se SMS-om na 60085 i pogodi tko je naš Tajni Djed Mraz! Ivana Mišerić? Justin Bieber? Možda…Ivan Dečak?!! Neeeeeeeeeee!!!!

Naši šašavi slavni djedice (ili bakice?) ove godine napunili su vreću sa čak 18,000kn koje mogu biti tvoje ako otkriješ tko su oni! Javi se, pridruži nam se u prosincu i uljepšaj si blagdane!

Više o natječaju potraži u pravilniku.

Zamislite život bez energije! Ne možete? Još od davne 1895. godine kada su prva ulična svjetla obasjala Šibenik, stvaramo energiju koja nas pokreće i donosimo svjetlost i toplinu u Vaše domove. HEP – Više od struje!

hep-cestitka

Komentari

Kako slušati Otvoreni Radio:

Otvoreni Player! (ako želiš slušati Otvoreni na svom PC-u ili Macu). Plaćanje? Ne! Potpuno je besplatno. Samo trebaš kliknuti ovdje. Naravno, uvijek kao opcije imaš Windows Media Player ili Winamp/VLC media player.

Cro Map Computer

Ukoliko si osoba u pokretu i želiš slušati Otvoreni – nema problema. Aplikacije Otvorenog radija preuzmite na iTunesu ili Google Playu. Naravno, besplatno.

Aplikacija za Android Aplikacija za iOS
Cro Map Smartphone

Ponosni si korisnik kabelske ili IP televizije? Otvoreni je samo par tipki daleko. Evo i popisa gdje nas možeš slušati:

  • MAXtv – 55. kanal
  • B.net – 55. kanal
  • Metronet – 304. kanal
Cro Map Tv