Klikni i...

Slušaj
Uživo

Play

Tvoj feelgood radio

Zalazak sunca uz Somersby

Otvoreni predstavlja
Zalazak sunca uz Somersby

May 15, 2017 @ 06:00

Podijeli: Facebook Twitter

Osvježavajući Somersby cideri dolaze iz Somersby Gardena, neobičnog mjesta gdje se vrijeme provodi u opuštajućem druženju. To je mjesto gdje ljudi zaboravljaju na posao ili gradsku buku, slave male životne radosti i trenutke provedene u dobrom društvu. Somersby obožavaju mladi koji znaju što žele, a to su nova iskustva, pozitivne vibracije i vole si ugoditi.

Ovo kozmopolitsko piće dostupno je u različitim okusima od kojih su najpopularniji Somersby jabuka, Somersby kruška, Somersby borovnica i Somersby kupina. Somersby je lider cider kategorije u Hrvatskoj te jedan od najbrže rastućih cidera u svijetu.

Svaki trenutak uz Somersby je čaroban, a pogotovo zalazak sunca nakon radnog dana kada se opuštamo u društvu prijatelja. To je trenutak rezerviran za Somersby i prijatelje kada ne želimo da nam itko smeta. Toliko zabave dok ne radiš ništa.

Somersby. Službeni pokrovitelj zalaska sunca.

Komentari

Kako slušati Otvoreni Radio:

Otvoreni Player! (ako želiš slušati Otvoreni na svom PC-u ili Macu). Plaćanje? Ne! Potpuno je besplatno. Samo trebaš kliknuti ovdje. Naravno, uvijek kao opcije imaš Windows Media Player ili Winamp/VLC media player.

Cro Map Computer

Ukoliko si osoba u pokretu i želiš slušati Otvoreni – nema problema. Aplikacije Otvorenog radija preuzmite na iTunesu ili Google Playu. Naravno, besplatno.

Aplikacija za Android Aplikacija za iOS
Cro Map Smartphone

Ponosni si korisnik kabelske ili IP televizije? Otvoreni je samo par tipki daleko. Evo i popisa gdje nas možeš slušati:

  • MAXtv – 55. kanal
  • B.net – 55. kanal
  • Metronet – 304. kanal
Cro Map Tv