Klikni i...

Slušaj
Uživo

Play

Tvoj feelgood radio

Vedran Car

Radnim danom od 14 do 18 - malo priče, samo hitovi!
Vedran Car

Show Info

vedran_mala
Htio sam početi ovaj tekst sa “Dobar dan”, ali sam u trenutku genijalnosti shvatio da se ovo može čitati i po noći ili u rano jutro, pa ćemo uvod i pozdrav preskočiti.

Stvari koje morate znati:

Volim dobar komad cikle, ajvar i čokoladu (ne nužno tim redoslijedom)… I ćevape, a u slučaju da će ovo mama nekad čitati – volim i mrkvu, jabuke, med, neki čaj i jedem juhu svaki dan.
Nastojim ići na koncerte.
Ne vjerujem u horoskop.
Volim Formulu 1 i avione, velike i male, samo da leti.
Ako ću se ikad pojaviti na TV-u volio bi da mi ispod imena piše “Glazbeni entuzijast”.

Što još? Gorivo je preskupo, živjele reprize Seinfelda, baterije na mobitelima traju prekratko, isto je i sa zelenim na semaforu, pomicanje sata u zimskom računanju vremena je čisto zlo i sad da ne duljim više, čujemo se od 14 do 18. To je vrijeme rezervirano za moje pojavljivanje u studiju, ispred mikrofona i kompjuterskih monitora. Što možete očekivati u tom terminu? Jel ima glazbe? –Ima. Jel ima puno priče? –Taman, možda i nabacim neku foru, kažem MOŽDA.

Eto, ako mogu kako pomoći, hoćete vikati na nekoga, a nemate na koga: 0800 33 55 – deri!  

…i sad mi je tek palo na pamet da sam na početku mogao pozdraviti sa „Bok“. Očito nisam najpametniji voditelj na svijetu. Slušamo se!

Btw. Nisam sam, Ivana preuzmi!

ivana_web

Ivana Bliznac

Bok!

Kažu da sam smotana i pomalo nespretna. Ja tvrdim da je uvijek kriv pod i stvari koje jednostavno padaju oko mene. Stvarno! Zato nikad nisam ni bila dobra u nekom sportu. Iako sam se stvarno trudila i nema što nisam trenirala. Ali hej, bitna je volja?! :) Najsretnija sam okružena dragim ljudima. Oni su moja inspiracija. Još ako ima neke fine klope i cuge, moja razina sreće je na vrhuncu. Gurman sam. Volim jest i radim dobre palačinke. U ormaru imam previše majica s prugama, ali mislim da ih nikada ne možeš imati dovoljno. Uvijek kasnim. A ne mogu se pohvalit ni time što često kasnim i s vraćanjem knjiga u knjižnicu. Teta za pultom mi uvijek baci pogled zgražanja. Pogledala sam valjda sve videe na Youtube-u s mačkama. A naiđete li na koji, slobodno mi ga pošaljite. To me smiruje :)

Uvijek me možete dobiti poslijepodne na 0800 33 55. Želite se pohvaliti sa svojim danom? Može. Pijete poslijepodnevnu kavu uz Otvoreni? Recite nam! Gužve su na cesti? Tu samo, i slušamo vas! :)

Vedran Car