Klikni i...

Slušaj
Uživo

Play

Tvoj feelgood radio

Ivana Mišerić

Radnim danom od 06 do 10 - zabava, info i puno hitova!
Ivana Mišerić

Show Info

Ivana-Mišerić-03-Thumb
Hej, ja sam Ivana Mišerić, jutro na Otvorenom, drago mi je. Dođite, uđite, dobrodošli na radio! U eteru ste.
Dobre priče uvijek žele biti ispričane!

Ja nešto kažem, pa vi, pa krene razgovor, puno glazbe između svega i imamo dobru kombinaciju, jel? Volim biti dobra domaćica, kad imam volje fino ću i skuhati. Kažu da imam dobro uho za zanimljive priče i da imam nepce samo za slatke stvari. Složit ću se.

Sve je krenulo s radijskom audicijom prije 10 godina, u međuvremenu je tu bilo televizije i na kraju… Udala sam se za radio!

Jutro na Otvorenom

Dizanje u 4 sata, 4 člana ekipe, 4 sata programa – samo 5 dana u tjednu. Jutro na Otvorenom od 6-10! U paketu dobivate malo zgužvane suputnike na putu do posla, društvo u krevetu prije posla, kolegu koji ti pjeva u pozadini, društvo dok se budiš…. isti smo. Samo nam je ritam drugačiji. Vama treba dobro društvo i hitovi za početak dana – nama isto. Eter je uvijek otvoren. Vaše priče su uvijek zanimljivije nego naše i zato smo – phone call away… dijeli nas samo jedan telefonski poziv!

Ekipa Jutra

Tomislav Vladislavić

Tomislav je audioproducent. Tomislava nećete čuti puno u eteru da priča, ali zvučna podloga jutra ne bi bila ista bez njega!  Tipka, sluša, miksa!

Martina Kruljac

Martina za vas prikuplja informacije iz zemlje i svijeta. Što je novo odlučila Vlada, tko je završio u pritvoru zbog kriminala i korupcije, tko će u štrajk, tko s kim pije kavu na tajnim sastancima – sve to i puno drugih svježih i korisnih informacija donosi za vas od ranog jutra.

Ivana Mišerić