Klikni i...

Slušaj
Uživo

Play

Tvoj feelgood radio

Ermin Preljević

Radnim danom od 18 do 22 - Večer na Otvorenom uz Ermina
Ermin Preljević

Show Info


Bok! Sad bih se ja kao trebao ovdje predstaviti… Zar nije to najgora situacija kad te dignu pred skupinom nepoznatih ljudi i kažu ti, ajde, sad se ti malo predstavi i ispričaj nam nešto o sebi. I probaj biti zanimljiv. Aha, sretno.

Zovem se Ermin, piše i gore, znači mora da je istina. Cijeli život živim, školujem se, radim, izlazim, družim se iii svašta nešto, u glavnom gradu Lijepe naše, Zagrebu. Purger nisam, ali Zagreb ne bih mijenjao ni za Karibe (oke, možda bih za Kubu, rum, cigare i mlade Kubanke, mislim da je to razumljivo). Kad smo već kod teme, putovanja volim, ali rijetko prakticiram jer a) nekako nikad dovoljno novaca i b) nikad dovoljno vremena. Ali ako ima voljnih za donacije, naći će se
i vremena!

Tri velike ljubavi: knjige i pisanje, film i kazalište (kako gleda tako i sudjelovat, daske život znače onima kojima fali daska u glavi) iii košarka. Sport općenito krucijalan dio svakodnevnice, također i u obliku gledanja i praćenja ali i prakticiranja (neslavno završena košarkaška karijera).

Trenutno jedina uspješna i još uvijek aktivna romansa je ona između etera i mene, traje već par godina, zaljubili smo se mladi i još učimo svaki dan nešto jedno o drugome. Glazba naravno krucijalan dio života; i meni u određenim životnim situacijama u glavi svira soundtrack života (od Kralja lavova do 2Paca, šarolik je izbor).

Eto. Radim koliko stignem i sve što stignem. Popis interesa u životu je jedina stvar koja je šira i raznolikija od popisa glazbe koju slušam.

Aha, a u programu? E u programu je jednostavno. Bez puno priče i preveć kompliciranja, zagovaratelj sam liječenja glazbenim terapijama u neograničenim dozama, tu i tamo malo zdravog sarkazma da se lakše dan probavi i dosta trenutaka za koje ni ti ni ja nećemo vjerovati da su se upravo dogodili uživo u eteru.

Ukratko, vlak smrti u programu, minus smrt i vrištanje, a plus više dobre zezancije i još više hitova. Slušamo se svaki radni dan od 18 do 22 h! Hvala! Sad svi možemo odahnuti.

Ermin Preljević