Klikni i...

Slušaj
Uživo

Play
Trenutno s Vama...

Filip Han

Twitter Facebook

Bok bok!

Tvoj feelgood radio

Aida Šukurica

Feel good vikend od 13 do 18!
Aida Šukurica

Show Info

aida web
Družimo se u, po meni, najboljem dijelu vikenda. To je onaj između 13 i 18 sati, kad se jede, leži, odmara, opušta, gušta po kavama, roštilja…

Uglavnom onih par sati koji su najslađi jer ih potpuno podrediš sebi.

Malo škicnemo što se sve izdogađalo taj tjedan, što nas sve čeka idući i uživamo uz puuuuno hitova!

Volim pjevati iako nemam sluha ali zato znam svaku pjesmu od početka do kraja, čime se uvijek tješim kad shvatim da ne znam napamet skriptu iz mikroekonomije.

Plešem uvijek kad glazba svira, pa eto sad znate što radim između 13 i 18 kad me ne čujete; ponekad ću čak pomisliti da je dobra ideja svoje plesne i pjevačke talente podijeliti na drušvenim mrežama.Iako uglavnom nije.

U bircu ćeš me naći sa ruksakom, torbom za laptop, torbom za teretanu, samu kako već sat vremena rješavam sudoku, nakon što sam pažljivo prošla horoskop u novinama.

Na semaforu sam ja ona koja ima spuštene prozore i radio pojačan do kraja i izvodi vlastitu koreografiju u autu sve dok nam se pogledi ne sretnu i ja umrem od srama.

Inače sam i bipolarna – dio mene bi do kraja života htio uživati u junk foodu, a drugi se nabrijava da je Rocky Balboa u teretani. Kompromis je da si uskratim beskrajno uživanje u hrani i nisam Rocky Balboa.

Sve u svemu, da mogu spakirala bi sve u jedan ruksak i krenula na put oko svijeta, tu i tamo se sjetim da sam propala sportašica (but aren’t we all) i volim svoj posao toliko da kad nisam na radiju, neprestano pričam o radiju. A usput nemam pojma kad i kako je ta afera započela…

Slušamo se vikendom!

*Pojačavam radio* Iiiiiiiiiiiiiii’m goooooooonna swiiiiiing frooooom the chandeliiiiiieeeeeer, frooom theee chaaandeeliiiiiieeeeeeeeeeeeer!

Aida Šukurica