Klikni i...

Slušaj
Uživo

Play
dinko_3
Trenutno s Vama...

Dinko Putrić

Twitter Facebook

Tvoj feelgood radio

33° C
Izvučen dobitnik stana u velikoj Tifonovoj nagradnoj igri!

Otvoreni predstavlja
Izvučen dobitnik stana u
velikoj Tifonovoj nagradnoj igri!

January 16, 2017 @ 12:54

Podijeli: Facebook Twitter

Da vas netko pita biste li više htjeli parfem za 200 kuna ili jedan stan od 50 kvadrata, što biste odgovorili?

Odgovor je lak, stan!

To je bila i misao vodilja kompanije Tifon, kada su razmišljali o nagradi i pravilima za novu nagradnu igru koju su odlučili pokrenuti. Rezultat toga bila je velika nagradna igra koja je trajala preko tri mjeseca „Tifon i Fortuna daju stan za 200 kuna“. Sve je kulminiralo danas, izvlačenjem sretnog dobitnika iz kutije prepune računa. Dragoljub Stanković bio je na jutarnjoj kavici kada ga je nazvala božica Fortuna i obavijestila ga da je dobio pola milijuna kuna vrijedan stan u Zagrebu. Malo je reći da je bio u nevjerici i zbunjen, ali kada je shvatio da se ne radi o šali odlučio je da će stan dati sinu. Upravo je i to bio cilj Tifona, istaknuo je Damir Blašković, direktor prodaje i marketinga kompanije Tifon:

Ovom nagradnom igrom željeli smo, s obzirom na neizvjesnost današnjice, omogućiti nekome od naših korisnika da riješi stambeno pitanje. Nagradna igra povezala je sve Tifonove zaposlenike koji su aktivno sudjelovali u provedbi iste, kako u mjesečnim tako i u glavnom izvlačenju stoga smo odlučili da upravo naš zaposlenik nekome od korisnika donese sreću. Ispred Tifona, čestitamo sretnom dobitniku i zahvaljujemo svima koji su sudjelovali u nagradnoj igri. Zadovoljan kupac je naša najveća nagrada“.

U nagradnoj igri je sudjelovalo 200 tisuća Tifonovih korisnika koji su izvlačenje uzbuđeno pratili preko live streama na Facebook stranici Tifona. Utješnu nagradu dobilo je 30 sudionika koji su tijekom tri mjesečna izvlačenja nagrađeni sa poklon karticom za gorivo u vrijednosti od 1000 kuna.

Komentari

Kako slušati Otvoreni Radio:

Otvoreni Player! (ako želiš slušati Otvoreni na svom PC-u ili Macu). Plaćanje? Ne! Potpuno je besplatno. Samo trebaš kliknuti ovdje. Naravno, uvijek kao opcije imaš Windows Media Player ili Winamp/VLC media player.

Cro Map Computer

Ukoliko si osoba u pokretu i želiš slušati Otvoreni – nema problema. Aplikacije Otvorenog radija preuzmite na iTunesu ili Google Playu. Naravno, besplatno.

Aplikacija za Android Aplikacija za iOS
Cro Map Smartphone

Ponosni si korisnik kabelske ili IP televizije? Otvoreni je samo par tipki daleko. Evo i popisa gdje nas možeš slušati:

  • MAXtv – 55. kanal
  • B.net – 55. kanal
  • Metronet – 304. kanal
Cro Map Tv