Klikni i...

Slušaj
Uživo

Play
Dario_mala
Trenutno s Vama...

Dario Maradin

Twitter Facebook

Baci oko na chagallange video na našem fejsu ;) Super ste ispali :D

Tvoj feelgood radio

33° C
S Tifonom do stana u Zagrebu

Otvoreni predstavlja
S Tifonom do
stana u Zagrebu

December 12, 2016 @ 11:54

Podijeli: Facebook Twitter

Zaigrajte spektakularnu Tifonovu nagradnu igru i osvojite stan u Zagrebu!

U nagradnoj igri “Tifon i fortuna daju stan za 200 kuna” Tifon je odlučio jednog svojeg vjernog potrošača nagraditi doista vrijednom nagradom – prilikom da osvoji stan u Zagrebu u vrijednosti od pola milijuna kuna. Radi se o stanu površine 47.95 m2 smještenom u gradskoj četvrti Rudeš koji se sastoji od dnevnog boravka i blagovaonice, kuhinje, sobe, kupaonice i hodnika.

S ciljem ostvarenja sna i rješavanja stambenoga pitanja, svi koji to žele još se uvijek stignu uključiti te sudjelovati u ovoj spektakularnoj nagradnoj igri koja završava 31. prosinca 2016. Tijekom nagradne igre, održana su i tri izvlačenja mjesečnih nagrada gdje je 30 osoba nagrađeno Tifonovom karticom za gorivo u vrijednosti od 1000 kuna. Sretni dobitnik glavne nagrade – stana u Zagrebu biti će poznat 16. siječnja 2017. godine kada će se održati finalno izvlačenje.

Još uvijek stignete zaigrati nagradnu igru “Tifon i fortuna daju stan za 200 kuna” i ući u svoj dom iz snova u novoj 2017. godini. Dovoljno je da na benzinskim postajama Tifon, kako bi ostvarili pravo na sudjelovanje u ovoj spektakularnoj nagradnoj igri, potrošite iznos veći od 200 kuna.

Puno sreće želi vam Tifon!

Komentari

Kako slušati Otvoreni Radio:

Otvoreni Player! (ako želiš slušati Otvoreni na svom PC-u ili Macu). Plaćanje? Ne! Potpuno je besplatno. Samo trebaš kliknuti ovdje. Naravno, uvijek kao opcije imaš Windows Media Player ili Winamp/VLC media player.

Cro Map Computer

Ukoliko si osoba u pokretu i želiš slušati Otvoreni – nema problema. Aplikacije Otvorenog radija preuzmite na iTunesu ili Google Playu. Naravno, besplatno.

Aplikacija za Android Aplikacija za iOS
Cro Map Smartphone

Ponosni si korisnik kabelske ili IP televizije? Otvoreni je samo par tipki daleko. Evo i popisa gdje nas možeš slušati:

  • MAXtv – 55. kanal
  • B.net – 55. kanal
  • Metronet – 304. kanal
Cro Map Tv