Klikni i...

Slušaj
Uživo

Play

Tvoj feelgood radio

Robin Schulz

Glazba
Robin Schulz

June 1, 2021 @ 00:44

Podijeli: Facebook Twitter

Mr. DJ Robin Schulz

Robin Schulz je vladar plesnih podija današnjice, talentirani njemački DJ i producent. Svaku stvar koje se primi pretvara u – zlato. Svjetski proboj donio mu je remiks singla “Waves” Mr. Probza u 2014. godini kojim je zaradio čak i Grammy nominaciju. Iste godine izlazi mu debitantski album “Prayer” s kojeg su na vrhove svjetskih top lista odaslani mega hitovi “Prayer in C” s Lilly Wood & The Prick prodanim u nekoliko milijuna primjeraka i “Sun Goes Down” s Jasmine Thompson. Drugim albumom iz 2015. podiže ljestvicu i rastura jakim singlom “Sugar” koji bilježi više od 350 milijuna pogleda na YouTubeu! Ovog renomiranog superstara redovito ugošćuju najbolji svjetski klubovi i festivali, a na listi suradnika nalaze mu se velikani Moby, David Guetta, James Blunt, Akon, Moguai i drugi. Iza sebe ima i vlastiti dokumentarni film u kojem od kolega sa scene dobiva same riječi hvale. S punim pravom.


SUGAR
Idemo prvo od videa: nešto najbizarnije što ćete danas vidjeti. Onaj feeling kad si kažete nakon što pogledate spot: što je pjesnik htio reći?! :) Wtf? S obzirom na brojku pregleda – skoro pola milijarde – jako uspješna pjesma. A ona sama 2015. bila je veliki hit u cijeloj Europi, čak je osvojila chartove Njemačke i Austrije. ‘Sugar’ u sebi sadrži sample hita američkog rappera Baby Basha “Suga Suga” iz 2003., no u ovom slučaju vokalne dionice je otpjevao Kanađanin Francesco Yates. Šlag na torti bila je i reklama za Walmart iz 2018. u kojoj se vrti baš ‘Sugar’ Robina Schulza.


ALL THIS LOVE
Još jedan catchy single njemačkog majstora za plesnu glazbu. A, kad je već pjesma postala hit, video je samo zasolio ionako uspješno ‘jelo’ s preko 10 milijuna pregleda na YouTubeu. Ovdje ipak ima manje bizarnih scena nego u ‘Sugar’ :), no fanovima je i ovo bilo jako zanimljivo. Pjesma je objavljena uoči ljeta 2019., ima taj neki ljetni štih, pa će možda nekog i ugrijati u hladnijim mjesecima godine.


SPEECHLESS
Nekad mi se čini da je Schulz ‘otkrio’ formulu za hit koju samo neznatno mijenja u svakom svom novom singlu. Ni “Speechless” nije ništa manje hitoidna od njegovih drugih pjesama, a samu stvar je otpjevala kanadsko finska pjevačica Erika Sirola. ‘Speechless’ je objavljen krajem 2018., pjesmu su napisali Schulz, Chris Braide, Teemu Brunila, Dennis “Junkx” Bierbrodt, Guido Kramer, Jürgen Rohr i Stefan Dabruck, a prikupila je preko 41 milijun pregleda. Nije loše, nije loše. :)


OK
Netko je zgodno ustvrdio da je engleski pjevač i tekstopisac James Blunt nakon one ‘You’re Beautiful’ konačno opet počeo zarađivati što je skroz OK :) Ovo sa zaradom – vjerojatno nije skroz istina, ali da će ga novije generacije više pamtiti u ovim novim pjesmama nego u onima s početka karijere – to definitivno stoji. Pjesma je objavljena 19. svibnja 2017., a u ‘klasičnom’ izdanju se može naći na albumu ‘Uncovered’. Video verzija pjesme je svojevrsni homage filmu ‘The Eternal Sunshine of the Spotless Mind’.

Komentari

Kako slušati Otvoreni Radio:

Otvoreni Player! (ako želiš slušati Otvoreni na svom PC-u ili Macu). Plaćanje? Ne! Potpuno je besplatno. Samo trebaš kliknuti ovdje. Naravno, uvijek kao opcije imaš Windows Media Player ili Winamp/VLC media player.

Cro Map Computer
Cro Map Smartphone

Ponosni si korisnik kabelske ili IP televizije? Otvoreni je samo par tipki daleko. Evo i popisa gdje nas možeš slušati:

  • MAXtv – 55. kanal
  • B.net – 55. kanal
  • Metronet – 304. kanal
Cro Map Tv