Klikni i...

Slušaj
Uživo

Play
dinko_3
Trenutno s Vama...

Dinko Putrić

Twitter Facebook

Tvoj feelgood radio

33° C
Jutarnje uljepšavanje uz Remington

Osvoji
Jutarnje
uljepšavanje uz Remington

November 28, 2016 @ 05:57

Podijeli: Facebook Twitter

Rat spolova još jednom u Jutru na Otvorenom! I nove nagrade za nju i za njega!

Ona: zna u kojem klubu igra Manđukić i koja je razlika između Fifa-e i Uefa-e
On: zna što je balayage i decoupage, čak ih dapače i sam radi (a to se raaaadiii, ahaaaa??)

Misliš da znaš sve o njoj/njemu? Prijavi se na 0800 3355 i odgovori točno na tri tipična muška/ženska pitanja i osvoji Remington nagradu!

Više o natječaju pročitaj u pravilniku.

aw16_proluxe_additional_lifestyle_hr

Remington PROluxe uređaji za njegu kose

Što god radili, budite sigurni u izgled svoje kose i priuštite si prekrasnu frizuru koja traje 24 sata, a odgovara vašem životnom stilu 24/7. Frizure napravljene s Remington PROluxe uređajima traju duže i uređene su od jutra do mraka. PROluxe je nova inovativna kolekcija proizvoda za oblikovanje kose iz Remingtona s uvidom u potrebe žena, koja koristi OPTIheat tehnologiju. Inteligentna OPTIheat tehnologija fiksira frizure koje traju cijeli dan i ženama pruža lijepo uređenu kosu zdravog izgleda. Napravljen u luksuznoj nježno rozoj boji sa zlatnim detaljima, PROluxe asortiman osim što dobro izgleda, pruža dobar osjećaj na kosi.

aw16_ipl6780_hr

Pripremite se za slobodu bez dlačica

Remington iLIGHT uređaj za odstranjivanje dlačica koji koristi intenzivnu pulsnu svjetlost je sigurno i bezbolno rješenje za odstranjivanje dlačica s tijela i lica*. Odbacite britvice i trake za uklanjanje dlačica voskom, jer možete uživati u trajnim rezultatima nakon samo tri tretmana**. Dovoljno jednostavan za korištenje kod kuće i dovoljno učinkovit da vas poštedi redovitih odlazaka u salone, ovaj proizvod vas čini slobodnom od dlačica, za sve što poželite. Pametna funkcija rada s više bljeskova omogućuje vam da se trajno riješite dlačica nakon samo 3 tretmana*. Jednostavno tretirajte željeni dio tijela svaka dva tjedna unutar 6 tjedana***.
Prije kupnje uređaja uz pomoć senzora za određivanje tipa kože preporučamo da se provjeri je li koža pogodna za IPL tretman što vam jamči postizanje željenih rezultata. Moguć je izbor između pet postavki koje omogućuju odabir jačine rada koja će biti ugodna za tretiranje vašeg lica i tijela.

* Pogodno samo za žensko lice na području ispod jagodica.
** Pojedinačni rezultati variraju. U kliničkom ispitivanju na tijelu, na tretiranim mjestima pokazalo se do 94,3%, a prosječno 66% manje dlaka dvanaest mjeseci nakon samo tri tretmana. Slično rezultatima dobivenim kod profesionalnih uređaja za uklanjanje dlaka.
*** Na cijelom tijelu, nakon tretmana dva puta tjedno.

aw16_precision_cut_hr

PrecisionCut šišači za kosu imaju naprednu geometrija oštrica. AcuAngle oštrice napravljene su za preciznu izvedbu šišanja. Bilo da se radi o održavanju frizure ili kreiranju potpuno nove, ove oštrice, zajedno s 23 precizno određene dužine šišanja (0,5 – 44 mm) korisnicima pružaju sav potreban alat u jednom uređaju.

aw16_hyperflexaqua_hr

HyperFlex Aqua Pro
je najnaprednija linija rotacijskih brijačih aparata. Remingtonovi stručnjaci kreirali su ComfortFloat nožiće, koji svojim neovisnim, samostalnim kretanjem hvataju dlačice iz svakog kuta. Za posebno tvrdoglava područja turbo način rada pruža dodatnu snagu. Ovaj proizvod je budućnost generacija brijanja!
Remington revolucionarna HyperFlex tehnologija i ComfortFloat nožići omogućuju savijanje i glave i vrata ovog brijačeg aparata za vrhunsku pokrivenost. Ako imate kratku i gustu bradu, željet ćete brijaći aparat koji će biti vodootporan. Na HyperFlex brijaći aparat je 100% vodootporan, te pruža iznimnu izvedbu tijekom suhog i mokrog rada. Napravljen je čak i kako bi radio s uljima i gelovima za brijanje čime je brijanje još ugodnije.

Proizvodi su dostupni na prodajnim mjestima:

dmlogo

bipa_logo_final_cro_cs3m

ekupi_logom

elipsom

emmezeta_logom

interspar_logo_sa-sjenomm

kozmo-logom

metro-logom

plodinelogomm

Komentari

Kako slušati Otvoreni Radio:

Otvoreni Player! (ako želiš slušati Otvoreni na svom PC-u ili Macu). Plaćanje? Ne! Potpuno je besplatno. Samo trebaš kliknuti ovdje. Naravno, uvijek kao opcije imaš Windows Media Player ili Winamp/VLC media player.

Cro Map Computer

Ukoliko si osoba u pokretu i želiš slušati Otvoreni – nema problema. Aplikacije Otvorenog radija preuzmite na iTunesu ili Google Playu. Naravno, besplatno.

Aplikacija za Android Aplikacija za iOS
Cro Map Smartphone

Ponosni si korisnik kabelske ili IP televizije? Otvoreni je samo par tipki daleko. Evo i popisa gdje nas možeš slušati:

  • MAXtv – 55. kanal
  • B.net – 55. kanal
  • Metronet – 304. kanal
Cro Map Tv