Klikni i...

Slušaj
Uživo

Play
Trenutno s Vama...

Dario Maradin

Twitter Facebook

.uvijek gladan!

Tvoj feelgood radio

Rekord Zagoraca u vježbanju s Aktivnom Hrvatskom

Predstavljamo
Rekord Zagoraca u
vježbanju s Aktivnom Hrvatskom

March 19, 2019 @ 08:30

Podijeli: Facebook Twitter

DANIJELA MARTINOVIĆ, RENATA SOPEK I BARBARA NOLA VJEŽBALE S 200 ZAGORACA

Rovinj vježba 17. TRAVNJA

Hrvatska vježba. Aktivna Hrvatska i građani grada Zaboka postavili su svojevrsni rekord u dvoranskom vježbanju. Oko 200 vježbača odradilo je trening ili sudjelovalo u savjetovanju uz tim trenera Kineziološkog fakulteta iz Zagreba. Građani u Hrvatskoj sve više prepoznaju da su sami kreatori vlastitog života i kako im redovna tjelesna aktivnost može itekako unaprijediti njegovu kvalitetu. Projekt se održava pod pokroviteljstvom Predsjednice RH Kolinde Grabar – Kitarović, a u suradnji s Gradom Zabokom ispred kojeg se vježbačima obratila zamjenica gradonačelnika Valentina Đurek koja je i sama odradila cijeli trening. Generalni partner projekta je HEP.

Zabočani su iz prve ruke saznali kako izvrsnu tjelesnu formu održava glazbenica Danijela Martinović. S vježbačima je radila i ambasadorica i voditeljica Renata Sopek te glumica Barbara Nola. Tim KIF-a čine voditelj Ivan Antunović, Lukrecija Dragić, Tina Živković, Patrik Kramarić i Tian Jagarić. Tim Biotreninga ususret treningu radio je dijagnostiku vježbača, Definicija Hrane nutricionističke testove i mjerenja. Hrvatska liječnička komora mjerila je indeks tjelesne mase.

Svi prijavljeni vježbači dobili su HEP majice za vježbanje, NIVEA poklon za njegu tijela, Mivela vodu s kojom možemo sve. Tosama je poklonila zanimljive promo artikle, Kotanyi zdrave začine, Merkur osiguranje nakon treninga pripremio je zdrave smoothije, a Decathlon poklon iznenađenja. Partneri projekta su Falkensteiner Hotel&Spa Iadera te poliklinika Vaš pregled.

Idući trening Aktivne Hrvatske su, trening KIF-a i radionica Mentalnog treninga koji će se održati 17. travnja u Rovinju u sklopu projekta „Snaga djece u pokretu“. Za ove i sve ostale treninge diljem Hrvatske možete se prijaviti na www.aktivnahrvatska.hr

Komentari

Kako slušati Otvoreni Radio:

Otvoreni Player! (ako želiš slušati Otvoreni na svom PC-u ili Macu). Plaćanje? Ne! Potpuno je besplatno. Samo trebaš kliknuti ovdje. Naravno, uvijek kao opcije imaš Windows Media Player ili Winamp/VLC media player.

Cro Map Computer

Ukoliko si osoba u pokretu i želiš slušati Otvoreni – nema problema. Aplikacije Otvorenog radija preuzmite na iTunesu ili Google Playu. Naravno, besplatno.

Aplikacija za Android Aplikacija za iOS
Cro Map Smartphone

Ponosni si korisnik kabelske ili IP televizije? Otvoreni je samo par tipki daleko. Evo i popisa gdje nas možeš slušati:

  • MAXtv – 55. kanal
  • B.net – 55. kanal
  • Metronet – 304. kanal
Cro Map Tv