Klikni i...

Slušaj
Uživo

Play

Tvoj feelgood radio

Registar dobrih djela traži priče!

RADIO
Registar dobrih
djela traži priče!

December 8, 2016 @ 07:55

Podijeli: Facebook Twitter

Jasminka iz Dugava u Zagrebu ove je godine umjesto uobičajenog obiteljskog darivanja odlučila pokrenuti akciju “Podijeli koliko mozes i daj ovog prosinca”. Jasminka je postala zagrebačka Djedica Mrazica koja sa sobom u autu ima po nekoliko vrećica u kojima se nalaze kape i rukavice, čarape, voda, čaj, maramice i simboličnih 10 kuna za kruh ili pecivo. Nekoliko takvih vrećica vozi sa sobom u autu svakodnevno, pa kad god sretne osobu koja nema, a ima ih i previše, pokloni joj vrećicu. Kaže da ju najviše raduje kad sretne starije osobe na kojim se vidi da im treba bilo kakva pomoć. Pokrenula je akciju i već joj se pridružilo nekoliko novih majki. Naglašava kako u vrećice možemo staviti bilo što od koristi, i da odjeća nužno ne mora biti nova, već ona koju više ne nosite, oprana i posložena i da vrijednost jedne vrećice ne treba prelaziti 30-ak kuna. Ima i poruku za sve nas pa poslušajte i slobodno se priključite!

A svaki dan možete se i sami upisati u naš Registar dobrih djela, preko 0800 3355 opišite dobro djelo koje ste napravili za nekoga ili koje je netko napravio za vas. :)

Komentari

Kako slušati Otvoreni Radio:

Otvoreni Player! (ako želiš slušati Otvoreni na svom PC-u ili Macu). Plaćanje? Ne! Potpuno je besplatno. Samo trebaš kliknuti ovdje. Naravno, uvijek kao opcije imaš Windows Media Player ili Winamp/VLC media player.

Cro Map Computer
Cro Map Smartphone

Ponosni si korisnik kabelske ili IP televizije? Otvoreni je samo par tipki daleko. Evo i popisa gdje nas možeš slušati:

  • MAXtv – 55. kanal
  • B.net – 55. kanal
  • Metronet – 304. kanal
Cro Map Tv