Klikni i...

Slušaj
Uživo

Play
Trenutno s Vama...

Dario Maradin

Twitter Facebook

Tvoj feelgood radio

Registar dobrih djela traži priče!

RADIO
Registar dobrih
djela traži priče!

December 8, 2016 @ 07:55

Podijeli: Facebook Twitter

Jasminka iz Dugava u Zagrebu ove je godine umjesto uobičajenog obiteljskog darivanja odlučila pokrenuti akciju “Podijeli koliko mozes i daj ovog prosinca”. Jasminka je postala zagrebačka Djedica Mrazica koja sa sobom u autu ima po nekoliko vrećica u kojima se nalaze kape i rukavice, čarape, voda, čaj, maramice i simboličnih 10 kuna za kruh ili pecivo. Nekoliko takvih vrećica vozi sa sobom u autu svakodnevno, pa kad god sretne osobu koja nema, a ima ih i previše, pokloni joj vrećicu. Kaže da ju najviše raduje kad sretne starije osobe na kojim se vidi da im treba bilo kakva pomoć. Pokrenula je akciju i već joj se pridružilo nekoliko novih majki. Naglašava kako u vrećice možemo staviti bilo što od koristi, i da odjeća nužno ne mora biti nova, već ona koju više ne nosite, oprana i posložena i da vrijednost jedne vrećice ne treba prelaziti 30-ak kuna. Ima i poruku za sve nas pa poslušajte i slobodno se priključite!

A svaki dan možete se i sami upisati u naš Registar dobrih djela, preko 0800 3355 opišite dobro djelo koje ste napravili za nekoga ili koje je netko napravio za vas. :)

Komentari

Kako slušati Otvoreni Radio:

Otvoreni Player! (ako želiš slušati Otvoreni na svom PC-u ili Macu). Plaćanje? Ne! Potpuno je besplatno. Samo trebaš kliknuti ovdje. Naravno, uvijek kao opcije imaš Windows Media Player ili Winamp/VLC media player.

Cro Map Computer

Ukoliko si osoba u pokretu i želiš slušati Otvoreni – nema problema. Aplikacije Otvorenog radija preuzmite na iTunesu ili Google Playu. Naravno, besplatno.

Aplikacija za Android Aplikacija za iOS
Cro Map Smartphone

Ponosni si korisnik kabelske ili IP televizije? Otvoreni je samo par tipki daleko. Evo i popisa gdje nas možeš slušati:

  • MAXtv – 55. kanal
  • B.net – 55. kanal
  • Metronet – 304. kanal
Cro Map Tv