Klikni i...

Slušaj
Uživo

Play
dinko_3
Trenutno s Vama...

Dinko Putrić

Twitter Facebook

Tvoj feelgood radio

33° C
Prijavi heroja svog kućanstva!

Osvoji
Prijavi heroja
svog kućanstva!

October 30, 2016 @ 13:08

Podijeli: Facebook Twitter

U svakom domu postoji baš ta jedna osoba koja se brine da sve uvijek bude čisto i uredno! Ta osoba uvijek shvati kad se spustio sloj prašine po televizoru, ta osoba ne dopušta niti jednoj čarapi da slobodno leži na podu, zahvaljujući toj osobi – sve uvijek blista.

Tko je ta osoba u tvom kućanstvu? Prijavi nam je na mail jutro@otvoreni.hr i skupa s njom uživaj u 300 kn bona u Elipsu! Najljepša priča o heroju tvog kućanstva nakon 3 tjedna bit će nagrađena i s posebnim darom! Riječ je o Philipsovom Aqua Trio Pro usisavaču!

To nije bilo kakav usisavač! Philips AquaTrio Pro predstavlja revoluciju u čišćenju tvrdih podova. Korištenjem samo čiste vode osigurava se najbolje čišćenje, a možete ga koristiti na parketu, drvenom podu, vinilu, prirodnom kamenu i postići najbolje rezultate.

Zahvaljujući dvama zasebnim spremnicima (jedan za čistu, a drugi za prljavu vodu), možete biti sigurni kako ćete podove uvijek prati čistom vodom; sva prljavština i alergeni skupljaju se u drugom spremniku. Zahvaljujući rotirajućim četkama podovi se suše dvaput brže nego kod klasičnog pranja.

Tko ga ne bi želio imati u svom kućanstvu? Zato znaš što ti je činiti! Nagradi svog heroja! Više detalja o načinu kako do pokon bona i super usisavača pročitaj u našem pravilniku.

Komentari

Kako slušati Otvoreni Radio:

Otvoreni Player! (ako želiš slušati Otvoreni na svom PC-u ili Macu). Plaćanje? Ne! Potpuno je besplatno. Samo trebaš kliknuti ovdje. Naravno, uvijek kao opcije imaš Windows Media Player ili Winamp/VLC media player.

Cro Map Computer

Ukoliko si osoba u pokretu i želiš slušati Otvoreni – nema problema. Aplikacije Otvorenog radija preuzmite na iTunesu ili Google Playu. Naravno, besplatno.

Aplikacija za Android Aplikacija za iOS
Cro Map Smartphone

Ponosni si korisnik kabelske ili IP televizije? Otvoreni je samo par tipki daleko. Evo i popisa gdje nas možeš slušati:

  • MAXtv – 55. kanal
  • B.net – 55. kanal
  • Metronet – 304. kanal
Cro Map Tv