Klikni i...

Slušaj
Uživo

Play
Trenutno s Vama...

Vedran Car

Twitter Facebook

Tvoj feelgood radio

Preminuo frontmen grupe Prodigy

Glazba
Preminuo frontmen grupe Prodigy

March 4, 2019 @ 14:29

Podijeli: Facebook Twitter

 

U 49. godini života preminuo je frontmen grupe Prodidy, Keith Flint. Pronađen je mrtav u svom obiteljskom domu u Essexu, no uzrok smrti još nije poznat. Britanska policija priopćila je kako nije riječ o nasilnom činu, već o prirodnoj smrti.

Grupa Prodigy postala je jedan od najvećih i najpoznatijih britanskih bendova. Flintova karijera počela je krajem 80-ih godina, a bend je najveće trenutke slave doživio u 90-ima. Neki od najvećih hitova su ‘Firestarter’, ‘Breath’ i ‘Out of Space’.

Flint je bio prepoznatljiv po energičnim nastupima, frizuri i brojnim tetovažama. Zanimljivo je da je na početku bio samo plesač u bendu, da bi na kraju baš on snimio ”Firestarter”.

Flint je rođen 1969. godine u istočnom Londonu, a kao dijete se preselio u Essex. Bio je strastveni motorist, te je čak sudjelovao i na natjecanjima. Od 2006. je bio u braku s japanskom DJ-icom Mayumi Kai.

 

Komentari

Kako slušati Otvoreni Radio:

Otvoreni Player! (ako želiš slušati Otvoreni na svom PC-u ili Macu). Plaćanje? Ne! Potpuno je besplatno. Samo trebaš kliknuti ovdje. Naravno, uvijek kao opcije imaš Windows Media Player ili Winamp/VLC media player.

Cro Map Computer

Ukoliko si osoba u pokretu i želiš slušati Otvoreni – nema problema. Aplikacije Otvorenog radija preuzmite na iTunesu ili Google Playu. Naravno, besplatno.

Aplikacija za Android Aplikacija za iOS
Cro Map Smartphone

Ponosni si korisnik kabelske ili IP televizije? Otvoreni je samo par tipki daleko. Evo i popisa gdje nas možeš slušati:

  • MAXtv – 55. kanal
  • B.net – 55. kanal
  • Metronet – 304. kanal
Cro Map Tv