Klikni i...

Slušaj
Uživo

Play
Trenutno s Vama...

Vedran Car

Twitter Facebook

Tvoj feelgood radio

Poliklinika AVIVA proslavila 40 godina rada

Predstavljamo
Poliklinika AVIVA
proslavila 40 godina rada

May 15, 2019 @ 13:32

Podijeli: Facebook Twitter

Poliklinika AVIVA, začetnica privatne polikliničke prakse u Hrvatskoj i jedan od prepoznatljivih simbola zdravstva, jučer je na prigodnom druženju proslavila 40 godina postojanja i djelovanja. Događanju su, uz zaposlenike Poliklinike, prisustvovali partneri, dobavljači i klijenti, kao i brojni liječnici iz privatnog i javnog zdravstva, akademici, primarijusi, docenti i profesori. Uz proslavu 40 godina duge tradicije i osvrt na buduće planove, druženje je obilježila i dodjela zahvalnica i priznanja djelatnicima za izniman i dugogodišnji doprinos radu Poliklinike, pa su tako zahvalnice dobile 4 djelatnice koje su u Poliklinici od njenih početaka, dok je bivšem ravnatelju Poliklinike mr.sc. Damiru Jurinoviću, dr.med., koji je bio na njenom čelu iznimne 32 godine, uručeno priznanje za osobit doprinos u vođenju i razvoju poliklinike.

U svojem obraćanju okupljenim uzvanicima, predsjednik Upravnog Vijeća, akademik Zvonko Kusić, istaknuo je: „Obilježavajući ovu značajnu obljetnicu, prisjećamo se uloge ove ustanove (institucije) koju je imala na samim počecima razvoja privatne polikliničke prakse u Hrvatskoj. Povjerenje građana Zagreba i Hrvatske najveće je priznanje za dosadašnjih 40 godina rada.

Ravnatelj Poliklinike Slaven Janečić u svom pozdravnom govoru naglasio je sljedeće: „Poliklinika AVIVA promijenila je nekoliko imena i vlasnika, prošla kroz razne faze, uspone i padove, ali je i dalje ovdje te jamči kvalitetnu uslugu. Ova proslava je slavlje za sve naše zaposlenike, suradnike, dobavljače i vjerne klijente koji nam uvijek iznova pružaju povjerenje da brinemo o njihovom zdravlju.

Okupljene je pozdravila i medicinska ravnateljica Poliklinike dr.sc. Sandra Morović, dr.med., spec. neurolog, koja je tom prigodom izjavila: „Nakon 40 godina slobodno možemo reći kako iza nas stoji zrelost i odgovornost, a ispred nas samo daljnji razvoj. U tom razvoju sudjelujemo kroz znanstveni dio naše ustanove, sa svojim akademicima, sveučilišnim profesorima i drugim znanstvenicima. Mi smo tu zbog svog poziva, a ne samo zbog posla.“

Značajan doprinos Poliklinike AVIVA hrvatskom zdravstvu prepoznao je i gradonačelnik Zagreba Milan Bandić koji je svojim dolaskom na proslavu pružio podršku daljnjem radu Poliklinike.

Poliklinika AVIVA nasljednica je popularne Nemetove, a danas je jedina privatna poliklinika u Zagrebu koja nudi najviše specijalnosti na jednom mjestu. Tome u prilog govori lepeza od čak 24 specijalnosti, a neke od njih su interna medicina, kardiologija, estetska dermatologija, neurologija, fizikalna medicina s rehabilitacijom, ginekologija, psihologija, medicinski fitness, nutricionističko savjetovanje te brojne druge. Stručni tim od čak 72 liječnika, od kojih je 29 stalno zaposlenih u Poliklinici AVIVA, pruža cjelovitu zdravstvenu uslugu najvišeg standarda, a na raspolaganju im je pritom najmodernija dijagnostička oprema koja osigurava najkraći put do dijagnoze i preporuke za daljnje liječenje. Interdisciplinarni pristup kroz „Centre zdravlja“, visok stupanj stručnosti, potvrđeni rezultati i timski rad liječnika samo su neke od osobitosti i prednosti Poliklinike AVIVA koje ju svrstavaju u prvi izbor za veliki dio pojedinaca i organizacija. Sve veći broj zadovoljnih korisnika, kako iz privatnog, tako i iz javnog sektora, najveće je priznanje Poliklinici za njezinu kvalitetu rada koju će nastaviti usavršavati u budućnosti kako bi ostala uzor privatne prakse u Hrvatskoj i važan suputnik u usvajanju zdravih životnih navika.

Komentari

Kako slušati Otvoreni Radio:

Otvoreni Player! (ako želiš slušati Otvoreni na svom PC-u ili Macu). Plaćanje? Ne! Potpuno je besplatno. Samo trebaš kliknuti ovdje. Naravno, uvijek kao opcije imaš Windows Media Player ili Winamp/VLC media player.

Cro Map Computer

Ukoliko si osoba u pokretu i želiš slušati Otvoreni – nema problema. Aplikacije Otvorenog radija preuzmite na iTunesu ili Google Playu. Naravno, besplatno.

Aplikacija za Android Aplikacija za iOS
Cro Map Smartphone

Ponosni si korisnik kabelske ili IP televizije? Otvoreni je samo par tipki daleko. Evo i popisa gdje nas možeš slušati:

  • MAXtv – 55. kanal
  • B.net – 55. kanal
  • Metronet – 304. kanal
Cro Map Tv