Klikni i...

Slušaj
Uživo

Play

Tvoj feelgood radio

U žaru ljeta Podravka Talianetta

Otvoreni predstavlja
U žaru ljeta
Podravka Talianetta

July 3, 2017 @ 06:00

Podijeli: Facebook Twitter

Treba ti brz ukusan obrok koji je ujedno i lagan za vruće ljetne dane? Ne da ti se satima provesti uz štednjak jer je temperatura i bez toga dovoljno uzavrela? Talianetta tjestenine u tom su slučaju pravi izbor za tebe.

Priprema ovih ukusnih mediteranskih obroka je brza, a uz nekoliko jednostavnih dodataka poput sira, rajčice ili peršina, svoju omiljenu Talianettu možeš pretvoriti u pravi gurmanski doživljaj. Brza priprema tebi pak ostavlja dovoljno vremena za sva događanja koja ljetni mjeseci nude ili sat duže koji možeš provesti izležavajući se na suncu.

A ovo ljeto, ako želiš odnijeti titulu apsolutnog vladara stila izležavajući se na Talianetta JUMBO ručniku na plaži, slijedi jednostavne upute.

Kako do Talianetta JUMBO ručnika?

Kupi 8 Talianetta na maksimalno 3 računa, uploadaj račune na www.podravka.hr, ostavi podatke – i ručnik stiže!

I znaš što je najbolje? Broj ručnika koje možeš osvojiti je neograničen jer je svaka prijava dobitna ukoliko ispunjava navedeni uvjet, a akcija vrijedi do 13.08. ili do utroška zaliha.

Stoga požuri i ovog ljeta si osiguraj JUMBO ručnik za plažu od čak 100 cm širine i 180 cm duljine. :)

Miriše na još…otvoreni talianette750

Komentari

Kako slušati Otvoreni Radio:

Otvoreni Player! (ako želiš slušati Otvoreni na svom PC-u ili Macu). Plaćanje? Ne! Potpuno je besplatno. Samo trebaš kliknuti ovdje. Naravno, uvijek kao opcije imaš Windows Media Player ili Winamp/VLC media player.

Cro Map Computer

Ukoliko si osoba u pokretu i želiš slušati Otvoreni – nema problema. Aplikacije Otvorenog radija preuzmite na iTunesu ili Google Playu. Naravno, besplatno.

Aplikacija za Android Aplikacija za iOS
Cro Map Smartphone

Ponosni si korisnik kabelske ili IP televizije? Otvoreni je samo par tipki daleko. Evo i popisa gdje nas možeš slušati:

  • MAXtv – 55. kanal
  • B.net – 55. kanal
  • Metronet – 304. kanal
Cro Map Tv