Klikni i...

Slušaj
Uživo

Play
Trenutno s Vama...

Ivana Mišerić

Twitter Facebook

Dobro jutro! :)

Tvoj feelgood radio

Podijeli sreću i uživaj u Cedeviti

Osvoji
Podijeli sreću i
uživaj u Cedeviti

April 1, 2019 @ 05:59

Podijeli: Facebook Twitter

Sreću čine male stvari, sitnice koje ti vraćaju osmjeh na lice, poput onoga kad ti netko napravi dobru, jaku Cedevitu. Upisujem to Registar sreće!

Što ti upisuješ? Tko te danas razveselio, što ti je uljepšalo dan? Prijavi u Registar sreće sve one lijepe stvari koje su ti se dogodile i podijeli svoju sreću sa svima nama.

Dijelimo radost i paket Cedevite!

Nazovi besplatni 0800 3355 i upiši u naš Registar sreće ono što te danas čini sretnim! Više o igri potraži u Pravilniku.

HOĆEMO NA VI ILI NA TI? ‘AJMO NA CE!

S ponosom vam predstavljamo novu Cedevitinu kreativnu platformu, a s njom i glas generacije CE!

U skladu sa željom za osvježenjem komunikacije brenda, Cedevita je upravo lansirala novu dugoročnu kreativnu platformu „Okus Generacije CE“ koja predstavlja novi manifesto jednog od naših omiljenih domaćih brendova.

Nova kampanja inspirirana je samim potrošačima Cedevite, a koji su ustvari svih generacija i životnih stilova i kao takvi pripadaju jednoj novoj, univerzalnoj i jedinstvenoj generaciji – GENERACIJI CE. Generacija CE koju CEDEVITA predstavlja i promovira je prva generacija koja se ne identificira kroz godine rođenja već kroz stanje duha i zajednički sustav vrijednosti. Generacija CE njeguje pozitivan duh i zajedništvo, ne robuje predrasudama već ju povezuju različitosti. To je generacija koja se ne srami pokazati emocije jer zna kako je bit života u povezivanju i dijeljenju važnih trenutaka s drugima.
Osnovna karakteristika Cedevite je oduvijek ista – osvježenje. Danas se osvježenje ne odnosi samo na utaživanje žeđi, već je ono utkano u stanje uma potrošača nove generacije koji želi osvježiti emocije, veze, ideje i misli. Samim time, više nije dovoljno pričati o tradicionalnoj definiciji osvježenja, odnosno o funkcionalnosti Cedevitinih 9 vitaminima koji pridonose isključivo fizičkom osvježenju i podizanju energije.

Cedevita ove godine slavi i 50. rođendan i kroz novu kampanju poručuje da su godine stanje duha i da je svako vrijeme dobro vrijeme za osvježenje.

 

Komentari

Kako slušati Otvoreni Radio:

Otvoreni Player! (ako želiš slušati Otvoreni na svom PC-u ili Macu). Plaćanje? Ne! Potpuno je besplatno. Samo trebaš kliknuti ovdje. Naravno, uvijek kao opcije imaš Windows Media Player ili Winamp/VLC media player.

Cro Map Computer

Ukoliko si osoba u pokretu i želiš slušati Otvoreni – nema problema. Aplikacije Otvorenog radija preuzmite na iTunesu ili Google Playu. Naravno, besplatno.

Aplikacija za Android Aplikacija za iOS
Cro Map Smartphone

Ponosni si korisnik kabelske ili IP televizije? Otvoreni je samo par tipki daleko. Evo i popisa gdje nas možeš slušati:

  • MAXtv – 55. kanal
  • B.net – 55. kanal
  • Metronet – 304. kanal
Cro Map Tv