Klikni i...

Slušaj
Uživo

Play
Trenutno s Vama...

Dario Maradin

Twitter Facebook

Tvoj feelgood radio

Plesom kontra depre #chagallenge

RADIO
Plesom kontra depre #chagallenge

January 3, 2017 @ 06:02

Podijeli: Facebook Twitter

Nakon blagdana svi smo manje više natukli koji kilogram viška. Odojci i francuska odradili su svoje pa nije loša ideja pojačati hitove i rasplesati se :) Zašto? Zato što je ples zdrav za psihu, dušu, tijelo i ostalo, usput skidaš kile, puniš se pozitivom i boriš protiv depresije koja se zna dosta razigrati ovako u siječnju…

E pa mi se nećemo prepustiti depri, nego ćemo se boriti protiv nje :) Kako? Plesom!!!
Ono sto trebamo od tebe jest da snimiš svoj omiljeni plesni korak i to nam pošalješ na mail otvoreni@otvoreni.hr. Sve vaše korake spojit ćemo u jedan zanimljiv kolaž i rasplesati Fejs i web na najdepresivniji dan u godini – naravno ponedjeljak, 16.1. :)

Dakle, mobitel u ruke, snimi svoj plesni pokret, pošalji ga i pleši s nama kontra depre! #chagallenge #PlesomKontraDepre

Kako to radi ekipa s radija možeš vidjeti već sada:

Komentari

Kako slušati Otvoreni Radio:

Otvoreni Player! (ako želiš slušati Otvoreni na svom PC-u ili Macu). Plaćanje? Ne! Potpuno je besplatno. Samo trebaš kliknuti ovdje. Naravno, uvijek kao opcije imaš Windows Media Player ili Winamp/VLC media player.

Cro Map Computer

Ukoliko si osoba u pokretu i želiš slušati Otvoreni – nema problema. Aplikacije Otvorenog radija preuzmite na iTunesu ili Google Playu. Naravno, besplatno.

Aplikacija za Android Aplikacija za iOS
Cro Map Smartphone

Ponosni si korisnik kabelske ili IP televizije? Otvoreni je samo par tipki daleko. Evo i popisa gdje nas možeš slušati:

  • MAXtv – 55. kanal
  • B.net – 55. kanal
  • Metronet – 304. kanal
Cro Map Tv