Klikni i...

Slušaj
Uživo

Play
Trenutno s Vama...

Ivana Mišerić

Twitter Facebook

Dobro jutro! :)

Tvoj feelgood radio

Pipi u jednoj ruci, hitovi u drugoj i boli te... Pipi!

Predstavljamo
Pipi u jednoj ruci, hitovi
u drugoj i boli te... Pipi!

July 25, 2019 @ 12:39

Podijeli: Facebook Twitter

Više si hot? Za tebe je Otvoreni HOT! Više si chill? Za tebe je Otvoreni CHILL! Cijelo ljeto samo hitovi i boli te… Pipi!

Pipi nije običan sok. Pipi je Pipi. Pipi je more, Dalmacija i ljeto – sve ono što čini život bezbrižnim i tako laganim. A nova Pipi je slobodoumnija i bezbrižnija no ikad prije. A uz vruće ljetne dane najbolja je hladna. Uz novi dizajn omiljene bočice izlazi i nova kampanja koja slavi totalno opušteni pogled na svijet.

Kultna dalmatinska narančada stigla je u novom izdanju. Gdje god te ljeto odvelo, hladna Pipi limenka je najbolji suputnik.

Na tržištu se po prvi put lansiraju punjenja u novom PET pakiranju od 2L i 0,5L. A ukupna proizvedena količina ovih pakiranja bila je preko milijun i pol litara. I sve se popilo na guc!

 

Komentari

Kako slušati Otvoreni Radio:

Otvoreni Player! (ako želiš slušati Otvoreni na svom PC-u ili Macu). Plaćanje? Ne! Potpuno je besplatno. Samo trebaš kliknuti ovdje. Naravno, uvijek kao opcije imaš Windows Media Player ili Winamp/VLC media player.

Cro Map Computer

Ukoliko si osoba u pokretu i želiš slušati Otvoreni – nema problema. Aplikacije Otvorenog radija preuzmite na iTunesu ili Google Playu. Naravno, besplatno.

Aplikacija za Android Aplikacija za iOS
Cro Map Smartphone

Ponosni si korisnik kabelske ili IP televizije? Otvoreni je samo par tipki daleko. Evo i popisa gdje nas možeš slušati:

  • MAXtv – 55. kanal
  • B.net – 55. kanal
  • Metronet – 304. kanal
Cro Map Tv