Klikni i...

Slušaj
Uživo

Play

Tvoj feelgood radio

Philipsova revolucija u čišćenju

Otvoreni predstavlja
Philipsova
revolucija u čišćenju

June 12, 2017 @ 06:00

Podijeli: Facebook Twitter

Usisava, čisti, briše! Trebaš jednog takvog pomagača u obavljanju kućanskih poslova? Tu smo.

Dario Maradin i Radno vrijeme na Otvorenom svaki dan ti nude priliku da uštediš svoje vrijeme uz Philips AquaTrio koji obavlja tri funkcije odjednom! Javi na 08003355 što bi sa sobom da imaš viška slobodnog vremena, a najkreativnije ideje mogu ti osigurati ovaj revolucionarni čistač!
Ako ne budeš sretne ruke, ne brini, jer te Philips dodatno priprema i za ljeto, uz utješne nagrade, Bodygroomere i Bikini trimmere!

Zato se javi na 08003355, a sve detalje potraži u pravilniku.

Philipsov AquaTrio Pro štapni usisavač istovremeno usisava, briše i suši i Vaše čišćenje pretvara u istinski užitak

AQUATRIO PRO – USISAVA, BRIŠE I SUŠI – REVOLUCIJA U ČIŠĆENJU
Ovaj usisavač ima nekoliko vrhunskih značajki, a najveća mu je prednost usisava i uklanja svu prolivenu tekućinu, prljavštinu i prašinu dok četke od mikrovlakana koje se okreću u suprotnim smjerovima nanose maglicu čiste vode radi učinkovitog podizanja prljavštine i tako se sva prljavština otapa u vodi i ostaje u zasebnom spremniku. I kada zastanete i pomislite, a tko će osušiti svu tu tekućinu, AquaTrio Pro će vas ponovo iznenaditi te će brzina rotiranja njegovih četki stvoriti protok zraka nakon koje pod ostaje gotovo suh. AquaTrio Pro pruža odlične rezultate samo pomoću hladne ili tople vode iz slavine, a zahvaljujući zasebnim spremnicima za čistu i prljavu vodu uvijek ćete brisati s čistom vodom. Uz ovaj jedinstveni usisavač pod se suši do 50 % brže u usporedbi s običnim brisanjem, a pogodan je za sve tvrde podove: drvo, parket, laminat, vinil/linoleum, keramiku/pločice, mramor i prirodni kamen. Ako do sada niste bili ljubitelj čišćenja, sigurni smo da će te od sada s nestrpljenjem čekati vikend i novi izazov s vašim Philips usisavačem.

NAJVAŽNIJE ZNAČAJKE AQUATRIO PRO
• AquaTrio Pro usisava, briše i suši sve tvrde podove
• AquaTrio Pro uklanja do 99 % svih bakterija i smanjuje količinu alergena*
• AquaTrio Pro pruža odlične rezultate samo pomoću hladne ili tople vode iz slavine
• Pod se suši do 50 % brže u usporedbi s običnim brisanjem
• Snažne četke od mikrovlakana okreću se pri 6700 o/min kako bi učinkovito uklonile prolivene tekućine, prašinu i prljavštinu

*kada se koristi s deterdžentom

Komentari

Kako slušati Otvoreni Radio:

Otvoreni Player! (ako želiš slušati Otvoreni na svom PC-u ili Macu). Plaćanje? Ne! Potpuno je besplatno. Samo trebaš kliknuti ovdje. Naravno, uvijek kao opcije imaš Windows Media Player ili Winamp/VLC media player.

Cro Map Computer

Ukoliko si osoba u pokretu i želiš slušati Otvoreni – nema problema. Aplikacije Otvorenog radija preuzmite na iTunesu ili Google Playu. Naravno, besplatno.

Aplikacija za Android Aplikacija za iOS
Cro Map Smartphone

Ponosni si korisnik kabelske ili IP televizije? Otvoreni je samo par tipki daleko. Evo i popisa gdje nas možeš slušati:

  • MAXtv – 55. kanal
  • B.net – 55. kanal
  • Metronet – 304. kanal
Cro Map Tv